reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M26 haha biedny chlop sie doczekac nie moze;-) powiedz mu ze to formalnosc bo z taka armia kciukow nie moze byc innaczej!!!

Queen :-* dzieki, na pewno odezwe sie jak przyjdzie swoj czas:-) bo teraz jeszcze za daleko zebym cokolwiek zaczela wiec jak tylko bede wiedziec ze przylatuje do pl w moje strony i odwiedzimy oa to sie odezwe:-)

reklama
Zuzik na tym etapie, to nic strasznego:) tez miałam raz ^^ smaruj dzioba, bedzie dobrze:)

Buziaki Queen:*

M26 &&&&& Jaki Twoj P przejety:D Mój chory... wrocil szybciej z pracy, i jak go tylko zobaczyłam, to zyc mi sie odechciało.. wiecie co mnie czeka;)

Dzięki Niebajko... A czym smarowałaś? Bo póki co poszedł w ruch czosnek i rumianek... Dwa lata cholery nie było... ;(

Jest tylko jedna rzecz gorsza od kobiety z miesiączką - facet z gorączka...
Nie no, zdrówka dla niego. ;)

Hahahah usmialam sie:D super Dziewczyny :p

Zuzik ja normalnie hascovirem posmarowalam i zaraz zeszła :) Gorsza walkę toczyłam z zajadem! Chyba z 3-4tygodnie. W końcu dentystka kazala mi smarowac grubi niveą i przeszło :)

reklama
Do góry