reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Lumia, Nie daj się tam przestawiać
Pyreczka
Lumio u mnie w pracy bałagan. Władza się zmieniła i się teraz trzęsą o swoje stołki :/
A pracy w pracy tyle... że marzy mi się L4... szczególnie to ciążowe.
Ja cały czas jestem trochę oklapnieta. Czekam na ta histeroskopie i na razie nie podejmuje żadnych działań. Dtrasznie mi źle z tym, że nie mam jeszcze planu działania, bo jak nie mam planu to się czuję niepewnie
Aniko M26 buziaki dla kropkow
Zuzik, Niebajko ciszcie się ciąża mimo niewygody bo nie raz będziecie ją cudownie wspominać
Kredko juz raz pisałam, uszka do góry, niedługo będzie lepiej. Zobaczysz
Katharina ehh co tu dużo mówić, teść takt zostawił przed drzwiami. Nie przejmuj się, szkoda sobie głowę zawracać ludźmi którzy nie zawracaja sobie swojej choć odrobiną empatii i zrozumienia.
Marzen, Beti, Madziu pozdrawiam Was cieplutko
A pracy w pracy tyle... że marzy mi się L4... szczególnie to ciążowe.
Ja cały czas jestem trochę oklapnieta. Czekam na ta histeroskopie i na razie nie podejmuje żadnych działań. Dtrasznie mi źle z tym, że nie mam jeszcze planu działania, bo jak nie mam planu to się czuję niepewnie
Aniko M26 buziaki dla kropkow
Zuzik, Niebajko ciszcie się ciąża mimo niewygody bo nie raz będziecie ją cudownie wspominać
Kredko juz raz pisałam, uszka do góry, niedługo będzie lepiej. Zobaczysz
Katharina ehh co tu dużo mówić, teść takt zostawił przed drzwiami. Nie przejmuj się, szkoda sobie głowę zawracać ludźmi którzy nie zawracaja sobie swojej choć odrobiną empatii i zrozumienia.
Marzen, Beti, Madziu pozdrawiam Was cieplutko
kredka82
Wlasnie Kamisiu ja tez o Tobie mysle caly czas:-*
Lumia wiesz ze zza chmur wyjdzie slonce! A uklady i ukladziki byly i beda ale najwazniejsze nie dac sie wmanewrowac w to wszystko!
Niebajko ale to ladnie powiedziane:-) ja na prawde chcialabym adoptowac:-)
Lumia wiesz ze zza chmur wyjdzie slonce! A uklady i ukladziki byly i beda ale najwazniejsze nie dac sie wmanewrowac w to wszystko!
Niebajko ale to ladnie powiedziane:-) ja na prawde chcialabym adoptowac:-)
G
Gość
Gość
Ja mialam robione hsg podczas laparoskopii i w narkozie. Teraz ide robic sono hsg tez w narkozie( prywatnie)Kredko, nie, nie. Ja mialam 2xhsg. I lalaroskopie z konwersja do laparotomii. Wszystko osobno. Histero nigdy nie mialam. A histeroskopia nie jest na spiaco? Do hsg chyba trzeba byc przytomnym, zeby powietrze wstrzymac do zdjecia, wiec kolidowaloby to... Chyba ze sono... to moze i daloby rade.
n
Histeroskopie robia w narkozie.
Przepraszam ze sie tak wtracam, ale czesto Was podczytuje, bo drugi raz bede podchodzic do iui, a ciejawe rzeczy piszecie
G
Gość
Gość
Do hsg nie trzeba powietrza wstrzymywac, bo tam cykaja zdjecia rozchodzacego sie kontrastu
kredka82
Strawbelka dzieki. Hsg juz mialam i to na żywca;-) dluga historia i wolalabym zapomniec... a teraz mi chodzilo tylko o to czy sono hsg zrobia przy histeroskopii czy musze osobno? Bo jak musze osobno to musze zalatwiac znowu tutaj wizyte u mojego " podziemnego" gina i zeby mnie prywatnie do szpitala skierowal na zwykle hsg bo nie oplaca mi sie przylatywac specjalnie skoro hsg z wizyta zrobie za 260euro tutaj.
reklama
G
Gość
Gość
Teoretycznie powinni zrobic, bo dziewczyny mialy robione histero z hsg, tylko ze to hsg to bylo z kontrastem z jodu + rentgen ( tym starym sposobem).
To sono hsg to chyba tylko prywatnie robia.
Nie wiem czy pomoglam.
Najlepiej zadzwonic do szpitala gdzie bedziesz miala histeroskopie i spytac czy Ci zrobia. Ja szlam na laparo, ale w szpitalu poprosilam zeby mi zrobili hsg i nie robili problemow, bez niczego mi zrobili, tylko ze to zwykle bo sono nie robia akurat w tym szpitalu gdzie bylam.
To sono hsg to chyba tylko prywatnie robia.
Nie wiem czy pomoglam.
Najlepiej zadzwonic do szpitala gdzie bedziesz miala histeroskopie i spytac czy Ci zrobia. Ja szlam na laparo, ale w szpitalu poprosilam zeby mi zrobili hsg i nie robili problemow, bez niczego mi zrobili, tylko ze to zwykle bo sono nie robia akurat w tym szpitalu gdzie bylam.
Podziel się: