reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niebajko przy nastepnej ciazy tego Twojego to musisz innaczej do pionu postawic bo widze ze za niedlugo bedziesz sie 2 dzieci opiekowac a nie jednym;-)

Hahahahshshahahahahahaha no piekniwj tego ujac sie nie da:-D

Zuzik sprawdz czy w ciazy mozesz drovit bo ja z dawnych czasow pamietam ze po 1 dniu przechodzilo!!!
...kobiety w ciąży i w czasie karmienia skonsultować się z lekarzem...
Ale dziękuję kredko.
Emek już jedzie z zaopatrzeniem z apteki :) Póki co nie spuchło jak zwykle ;) Będę żyła ;)

Kredko ja caly czas to mowie.. ze jedno dziecko juz mam, czekam na drugie. "nigdy nie mow nigdy ", ale drugiej ciazy raczej nie planuje. nie mam mrozakow, na naturalsa nie mam co liczyc.. komercyjnie nie podejde, bo trzeba karalucha z brzucha jakos wychowac i przeniesc sie do wiekszego "m", a jak wiadomo ivf to totolotek..
No chyba, ze trafię szostke:p tylko musialabym zaczac grac:D

Kredko ja caly czas to mowie.. ze jedno dziecko juz mam, czekam na drugie. "nigdy nie mow nigdy ", ale drugiej ciazy raczej nie planuje. nie mam mrozakow, na naturalsa nie mam co liczyc.. komercyjnie nie podejde, bo trzeba karalucha z brzucha jakos wychowac i przeniesc sie do wiekszego "m", a jak wiadomo ivf to totolotek..
No chyba, ze trafię szostke:p tylko musialabym zaczac grac:D

Nie mów hop Kochana. Mojej koleżanki szwagierka miala pierwsze dziecko z in vitro i jak zdecydowali że Małemu sprawia rodzeństwo i zaczynają zbierać na kolejne in vitro to trafiła im się ciąża naturalna... bliźniacza! ! ! :D cuda naprawdę się zdarzają :)

Łooo szook, Erazaban jest bezpieczny w ciąży i podczas karmienia piersią... Eeee, pewnie jakaś podpucha....albo placebo hihihi:)
Pewnie sfałszowali ulotkę :-p

reklama
Dziewczyny chyba po luteine coś mnie łapie, jakaś infekcja, możecie coś doradzić? Wolałabym od razu coś zaradzić. Biorę probiotyk dla kobiet w ciąży lacibios femina

Do góry