reklama
kredka82
Fanka BB :)
Hahahahshshahahahahahaha no piekniwj tego ujac sie nie daJest tylko jedna rzecz gorsza od kobiety z miesiączką - facet z gorączka...
Zuzik sprawdz czy w ciazy mozesz drovit bo ja z dawnych czasow pamietam ze po 1 dniu przechodzilo!!!
zuzik85
...kobiety w ciąży i w czasie karmienia skonsultować się z lekarzem...Hahahahshshahahahahahaha no piekniwj tego ujac sie nie da
Zuzik sprawdz czy w ciazy mozesz drovit bo ja z dawnych czasow pamietam ze po 1 dniu przechodzilo!!!
Ale dziękuję kredko.
Emek już jedzie z zaopatrzeniem z apteki Póki co nie spuchło jak zwykle Będę żyła
niebajka
Kredko ja caly czas to mowie.. ze jedno dziecko juz mam, czekam na drugie. "nigdy nie mow nigdy ", ale drugiej ciazy raczej nie planuje. nie mam mrozakow, na naturalsa nie mam co liczyc.. komercyjnie nie podejde, bo trzeba karalucha z brzucha jakos wychowac i przeniesc sie do wiekszego "m", a jak wiadomo ivf to totolotek..
No chyba, ze trafię szostke tylko musialabym zaczac grac
Pyreczka
Kredko ja caly czas to mowie.. ze jedno dziecko juz mam, czekam na drugie. "nigdy nie mow nigdy ", ale drugiej ciazy raczej nie planuje. nie mam mrozakow, na naturalsa nie mam co liczyc.. komercyjnie nie podejde, bo trzeba karalucha z brzucha jakos wychowac i przeniesc sie do wiekszego "m", a jak wiadomo ivf to totolotek..
Nie mów hop Kochana. Mojej koleżanki szwagierka miala pierwsze dziecko z in vitro i jak zdecydowali że Małemu sprawia rodzeństwo i zaczynają zbierać na kolejne in vitro to trafiła im się ciąża naturalna... bliźniacza! ! ! cuda naprawdę się zdarzają
zuzik85
Zuzik, napisz co Ci przywiozl jestem ciekawa ^^
Erazaban, plasterki compeed i olejek z drzewa herbacianego
zuzik85
Łooo szook, Erazaban jest bezpieczny w ciąży i podczas karmienia piersią... Eeee, pewnie jakaś podpucha....albo placebo hihihi
Pewnie sfałszowali ulotkę
Pewnie sfałszowali ulotkę
reklama
M26
Dziewczyny chyba po luteine coś mnie łapie, jakaś infekcja, możecie coś doradzić? Wolałabym od razu coś zaradzić. Biorę probiotyk dla kobiet w ciąży lacibios femina
Podziel się: