reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M26, trzeba zmienić luteinę na inny lek, bo infekcja bedzie narastac. zadzown do kliniki i niech zadecydują o zmianie. A Ty się niczym nie przejmuj, zmiana nie wpłynie na sukces :)

reklama
M26, jak zadzowniłam do kliniki zapytac włąsnie o jakies globulki z kwasem mlekowym, to powiedzieli, ze absolutnie nie, ale np inny lekarz zalecił tantum rosa do podmywania i irygacji

Zuzik mam nadzieje ze Ci pomoze a jak nie to zapytajbo ten drovit bo to drozdze przeciez

Kredko, będę trzymać rękę na pulsie. W razie "w" mieszkam 5 min od szpitala, to najwyżej podejdę na dyżur. Ale już mnie nie wysypuje, przedtem piekło i swędziało, teraz już jakby mniej. I nie spuchło ;)

Beti próbuje niczego się nie doszukiwać, żeby nie schizowac.
Dziękuję Dziewczyny za pomoc, mam nadzieję że lekarz szybko się odezwie.

reklama
Dobrego dnia wszystkim!

A kciuki dziś trzymamy na Niebajke i jej wizyte :)

Beti, u mnie popołudniowe lekkie mdłości i zawroty głowy. Tyle z objawów ;) ale to tak od kliku dni, wcześniej żadnych, nic kompletnie, więc nie ma co się doszukiwać przed t estowaniem, bo to chyba pic na wodę! Tylko spokój nad uratuje! ;)

Do góry