reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
search

Juz kiedys wrzucalam;)
Nie ma co sie denerwować. Cyc do przodu !

Beti ja czasami tez mialam dwa pechole, ale ostatecznie jeden sie wybijal. Loteria. Ale zmolestuj lekarza o ten cykl naturalny, bo juz kuedys tez sie zawiesilam na tym;) po cholere ladowac puregon skoro masz owu? Niech Ci dokladnie wytlumaczy swoje stanowisko.

Lumio, ale "niefart"... no nawet nie wiem, jak to nazwac. Nienazarte plemiory! Wazna informacja, dobrze, ze lekarz zrobil to badanie. Teraz wiecie, ze powinniscie dzialac dalej!!

Kamisiu zawsze sie wzruszam, jak czytam Twoje posty. Mysle o Was cieplutko!♡

Marzen, jak szkolenie? To w ten weekend bylo?

Aniko:) Kropek pączkuje zapewne w najlepsze :) nie moge sie doczekac Twoich wizyt :)

Magda, moze wpadne z jakimis narzedziami i wytne te krzakulce? Bo utkniesz nam na dobre!

Ostatnia edycja:
Coś tam czuje te jajca ale jakoś specjalnie tragedii nie ma dziś o 20 się okaże co tam się dzieję :)
Miłego dnia dla wszystkich :D

Dzień dobry Wam :)
Niebajko tak już wróciłam po szkoleniu było super, a teraz siedzę w pracy już :/
Beti oby urósł porządnie jeden silacz:)
Madziu :*
Aniko, Kamisia ciągle o Was myślę &&&
M26 jak się czujesz?
Moja @ znow mi zrobiła numer i przyszła w sobotę w nocy i owu będzie znowu w weekend :/ a niech ja kule biją.
Emi jak malutka?

Beti, czyli są 12h wszystko będzie jasne:) na pewno jeden ma wymagane rozmiary :)

Marzeń, bo martw się, może owu też Ci zrobi psikusa i się przesunie? Tak będzie!

reklama
Aniko moja owu ostatnio ze mną nie współpracuje:p
A jak ferie odpoczywasz dużo? Czy już Cię nosi?:p ja od jutra mam wolne do końca tyg . i też sie troche pobycze :D

Do góry