reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Beti, tak naprawdę wszystko jest możliwe, mogą dwa urosnąć, może jeden, może żaden... nie da się fizycznie jednakowo wpłynąć na oba, czy na zasadzie ten urośnie, a ten nie.. czas jeszcze jest, wiec rob zastrzyki i czekamy do wizyty

reklama
Aniko,
No to u Ciebie dokładnie tak jak u mnie:) Właśnie ja niby też najbardziej samodzielna, zaradna i wykształcona.....ale jak widać nie można mieć wszystkiego;/

Madziu,
Kochana ładuj akumulatory do dalszej walki, nie poddawaj się chandrze i wychodź z krzaczorów:) Czekamy;)

Kamisiu,
:* Ja również , tak jak Ty , nie usunęłambym sama ciąży, tak jak nie umiałam odstawić leków, bo śiadomość ,że mogłam przyczynić się do śmierci mojej kruszyny , nie dałaby mi żyć. Walcz Kochana, cuda się zdarzają i bardzo wierzę w to ,że będzie dobrze!

Emi
No to widzę, że skończyło się leżakowanie;P hahaha Jak tam się czujecie?:)

Beti,
Tak jak Anika napisała, wszystko może się zdarzyć! Ja owu nawet w 22dc miałam, a pęchole od 15 dc rosły.

Zuzik,
No właśnie mojemu powiedziałam,że takie niecierpliwe i nadpobudliwe te plemniory jak i on:p hahahahahahah

M26
&&&&&&&&

Stacy
:*

Pyreczko,
A co tam u Ciebie?

Beti pewnie jajca jeszcze nadgonia do pon ;)
Lumio dobrze ze wyszedł taki inny a nie jakaś wada, która może się powtarzać. Napewno teraz będzie dobrze.
Aniko progesteronu i estradiolu nie znam bo lekarz dostanie wynik.
Niebajko mam pytanie, bo kojarzę ze tylko Ty należałas do Invimedu we Wrocławiu. Chciałam się spytać o punkcje, mam zabrać koszule czy nie koniecznie? I kiedy partner oddaje nasienie? Jak ja będę już na sali czy od razu jak przyjedziemy? I ile lezalas na sali po? Z tych emocji zapomniałam o to spytać lekarza ;)

No pewnie mogę tylko, wiem że już gina o to pytałam i nie pamiętam co mi powiedział :( ale raczej coś nie tak musiało być bo inaczej to bym na naturalnym cyklu jechała :( :O

Beti, wydaje mi się, ze lekarz nie chcę na naturalnym, bo trudniej taki cykl okiełznać i wymaga wiekszej kontroli. Z założenia leki powinny działać jednostajnie, a endometrium p rzyrastac. Natura jednak piąta figle. Pogadaj z lekarzem, bo Ty masz owulacje i naprawde warto z jednym pęcherzyków spróbować, niż ladowac leki i uzyskać dwa niedojrzałe. Z tego co kojarzę, to Ty chyba nigdy nie miałaś na naturalnym?

Aniko nie nia miałam nigdy na naturalnym,właśnie rozmawiam z moim m i mówi że też pamięta jak o to pytałam ale też nie pamięta co nam odpowiedział,ale nic poprostu zapytam jeszcze raz w poniedziałek :)

reklama
Beti zapytaj. Ja mialam wszystkie iui na naturalnym i jezeli mozesz chodzic na podgladanie to nie jest trudno wstrzelic sie w najlepszy moment. Moze Ty tez masz lekarza ktory wszystko robi odwrotnie:-)

Do góry