reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nosz ku... powinni ich w psychiatryku zamknac!!!!

Załączniki

• 1453652090018.jpg
    1453652090018.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 58
Dlatego wlasnie nie chodze juz do kosciola i pogonilam ksiedza jak chodzil po koledzie!!!

Ja przyjęłam, ale to był dzień przed zabiegiem i stwierdziłam,ze przyjmę, ale jak tylko zacznie coś gadać...to powiem mu co o tym wszystkim myślę - byłam bojowo nastawiona. Ale Ksiądz okazał się mega pozytywny, nawet nie poruszył tego tematu...jakiś nowy na parafii.
Tak swoją drogą to mamy wyjątkowe szczęście do księży - są naprawdę "ludzcy" i myślę, że nie można wszyystkich do jednego wora wrzucić, ale niestety oficjalne stanowisko koscioła i teraz pisiorów ....woła o pomste!!!!

Ostatnia edycja:
Lumia tak jak piszesz nie mozna ich wrzucic do jednego wora tylko szkoda ze tych dobrych egzemplarzy jest jak na lekarstwo... a skonczy sie to wszystko tak ze jak minie czas moherow to oni sie obudza z reka w nocniku... bo zbyt wielu mlodych ma takie zdanie jak my..

reklama
Dziewczyny podczytuje watek in vitro i jedna z dziewczyn dala link do artykulu o diecie itd. Przeczytalam go ale mam pewna niejasnosc - omega 6 - bo w tych kapsulkach z olejem lnianym co je pije tam jest omega 3 omdga 6 i omega 9 i teraz sie zastanawiam czy mam to pic dalej skoro problem z ta omega 6 ???

Do góry