reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lindi: Gratulacje, to niesamowite, można powiedzieć że od czwartku już wiesz :) Ja bym niewytrzymała, M od razu bym powiedziała, a ty chcesz jeszcze do soboty czekać :)

reklama
Lindi ty cholero, tyle czasu wiedzieć i nic nie pisać. Bardzo się cieszę i wiesz, tak myślałam, że coś ściemniasz;-) Gratulacje, od razu mi się humor poprawił. Mąż to cię chyba zabije, jak się dowie, że tyle czasu wiedziełaś i nic nie mówiłaś.

Lindi Wielkie Gratulacje!!!!!!Super, że się udało!!!!!Ja też bym do soboty nie wytrzymała żeby mężowi nie powiedzieć, ale pewnie chcesz przy kolacyjce mu obwieścić albo coś w tym stylu-ale będzie miał niespodziankę-cieszę się, że się Wam udało-dajesz nam nadzieję-pozdrowionka

Sony tak mi wyznaczyli pierwszą datę na 26/07/2012. Będę z Wami a może jeszcze się podepnę pod jakieś formum,żeby czerpać info jak z Wikipedii :-)

Iilonka przy pierwszym badaniu M miał ruchliwosc 59% a ilosc plemników 9,8ml/ml przy drugim IUI ruchliwosc 66% ilosc 13,3mil/ml. Brał proferil non stop ale efekt widac najlepiej pomięzy pierwszym a drugim IUI.

reklama
Lindi- ty małpo!!!!!!Tyle czasu na luzie czekać- Twój m to chyba oszaleje z radości :-) Gratulacje!!!!!!!!!
A jeżeli M jest łasuch to zrób ładny torcik i wymaluj na nim smoczek :-)

Do góry