reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Anika wow, ale zaszalalas na zakupach! Zazdraszczam ale już niedługo wracam do pracy i też muszę coś kupić - w końcu coś tylko dla mnie Cały czas kciukam
Niebajko kocyk na głowie fakt, bywa, ale noworodek nie wierci się, jak go polozysz, tak leży. Używany wózek to dobra sprawa, zawsze możesz sprzedać za tyle samo i kupić inny używany bo np ten pierwszy nie spodoba Ci się w czymś tam
Materac jak dla mnie tylko piankowy - też długo czytałam o tym
Queen pamiętam moment gdy założycielka wątku o adopcji dostała TEN telefon. Bardzo to przeżywałam, takie podekscytowanie i radość jakby to na mnie czekała jej Myszka to były piękne chwile. Już niedługo i Ciebie to spotka
Kredka brawo
Niebajko kocyk na głowie fakt, bywa, ale noworodek nie wierci się, jak go polozysz, tak leży. Używany wózek to dobra sprawa, zawsze możesz sprzedać za tyle samo i kupić inny używany bo np ten pierwszy nie spodoba Ci się w czymś tam
Materac jak dla mnie tylko piankowy - też długo czytałam o tym
Queen pamiętam moment gdy założycielka wątku o adopcji dostała TEN telefon. Bardzo to przeżywałam, takie podekscytowanie i radość jakby to na mnie czekała jej Myszka to były piękne chwile. Już niedługo i Ciebie to spotka
Kredka brawo
Aniko, Pyreczko liczę na porZądne bety.
Gratuluję zakupów dziewczyny
Też byłam dzis na galerii i aż dwie koszulki kupiłam mojemu
Coś mnie zakupy nie cieszą ostAtnio i nic mi się nie podoba :/
Jutro idę na cytologie oby było ok.
Kobietki ale macie fajnie z tymi małymi ciuszkami
M26 jak zastrzyki?
Madziu,Lumia, Kamisia, Beti, Kredko Enemens :*
Gratuluję zakupów dziewczyny
Też byłam dzis na galerii i aż dwie koszulki kupiłam mojemu
Coś mnie zakupy nie cieszą ostAtnio i nic mi się nie podoba :/
Jutro idę na cytologie oby było ok.
Kobietki ale macie fajnie z tymi małymi ciuszkami
M26 jak zastrzyki?
Madziu,Lumia, Kamisia, Beti, Kredko Enemens :*
kredka82
Aniko mi sie taki kombinezon zawsze marzyl ale raz ze dupa za wielka ( od wczoraj wrocilam na fitness po 2 miesiecznej przerwie i +6kg na wadze) a dwa ja wysoka i ogolnie jak kiedys mierzylam to nogawki do kostki... kupowanie spodni to masakra dla mnie
anika11
Kredko, a ja nigdy jakoś w kombinezonach nie gustowałam, to mój pierwszy. zobaczyłam,stweirdziłam, że przymierzę i się stało.. podoba mi się oczywiscie tylko do butów na wysokim obcasie - ja mam niecałe 168cm wzrostu, wiec spoko,
fitness jest super
fitness jest super
G
gość_forum
Gość
Aniko to chociaż powiedz o której jutro ta beta
G
gość_forum
Gość
W sumie nam też się nie spieszy byly by była wysoka &&&&&&&&&
reklama
Podziel się: