reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kazali mi jutro przyjechać na betę, żebym mogła z czystym sumieniem odstawić duphaston.

Aniko trzymam kciuki baaaaaaardzo mocno jutro od samego rańca :*

reklama
Anika wow, ale zaszalalas na zakupach! Zazdraszczam :) ale już niedługo wracam do pracy i też muszę coś kupić - w końcu coś tylko dla mnie :) Cały czas kciukam :)

Niebajko kocyk na głowie fakt, bywa, ale noworodek nie wierci się, jak go polozysz, tak leży. Używany wózek to dobra sprawa, zawsze możesz sprzedać za tyle samo i kupić inny używany bo np ten pierwszy nie spodoba Ci się w czymś tam ;)

Materac jak dla mnie tylko piankowy - też długo czytałam o tym

Queen pamiętam moment gdy założycielka wątku o adopcji dostała TEN telefon. Bardzo to przeżywałam, takie podekscytowanie i radość jakby to na mnie czekała jej Myszka :) to były piękne chwile. Już niedługo i Ciebie to spotka :)

Kredka brawo :)

Aniko, Pyreczko liczę na porZądne bety.
Gratuluję zakupów dziewczyny:)
Też byłam dzis na galerii i aż dwie koszulki kupiłam mojemu :)
Coś mnie zakupy nie cieszą ostAtnio i nic mi się nie podoba :/
Jutro idę na cytologie oby było ok.
Kobietki ale macie fajnie z tymi małymi ciuszkami :)
M26 jak zastrzyki?
Madziu,Lumia, Kamisia, Beti, Kredko Enemens :*

Aniko mi sie taki kombinezon zawsze marzyl ale raz ze dupa za wielka ( od wczoraj wrocilam na fitness po 2 miesiecznej przerwie i +6kg na wadze) a dwa ja wysoka i ogolnie jak kiedys mierzylam to nogawki do kostki... kupowanie spodni to masakra dla mnie

Kredko, a ja nigdy jakoś w kombinezonach nie gustowałam, to mój pierwszy. zobaczyłam,stweirdziłam, że przymierzę i się stało.. podoba mi się :) oczywiscie tylko do butów na wysokim obcasie - ja mam niecałe 168cm wzrostu, wiec spoko,

fitness jest super :)

Beti nie wiem, naprawdę... rano wstanę, zjem sniadanie, ogarnę się, potem pojedziemy z M do labo, potem on do lekarza, potem do tesciow... po poludniu zajrzę na stronę... nie spieszy mi się...

reklama
Do góry