reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Niebajko, ja część prasowania mam już za sobą... O raju, to było wyzwanie... Koło każdego guziczka, mikro rękawki, stopki w pajacykach... Teraz miałam czas, a jak Adaś będzie wisiał na cycku to kto to ogarnie??? he hehe!!!
Co do ochraniacza na szczebelki, to też mamy taki ściągany z gąbki, żeby łatwiej było zachować czystość.
Moja koleżanka natomiast kupiła łóżeczko "turystyczne" i tam boki są miękkie, więc kłopot z głowy
A jeszcze była u mnie sąsiadka i mówi mi, że tych małych ciuszków to trzeba trochę, bo każdy myśli, że dziecko szybko wyrasta, a prawda jest taka, że a to osiusia, a to mleko się uleje i jej teściowa na szybko dokupywała, bo ona nawet z domu nie mogła się ruszyć
Kołderkę też mam ale czeka aż dzieciątek trochę urośnie, póki co będzie spał w rożku.
Tak Was czytam i chyba Madzia coś nam przycichła??
Pyreczko, tulę mocno. Wredna @...
Co do ochraniacza na szczebelki, to też mamy taki ściągany z gąbki, żeby łatwiej było zachować czystość.
Moja koleżanka natomiast kupiła łóżeczko "turystyczne" i tam boki są miękkie, więc kłopot z głowy
A jeszcze była u mnie sąsiadka i mówi mi, że tych małych ciuszków to trzeba trochę, bo każdy myśli, że dziecko szybko wyrasta, a prawda jest taka, że a to osiusia, a to mleko się uleje i jej teściowa na szybko dokupywała, bo ona nawet z domu nie mogła się ruszyć
Kołderkę też mam ale czeka aż dzieciątek trochę urośnie, póki co będzie spał w rożku.
Tak Was czytam i chyba Madzia coś nam przycichła??
Pyreczko, tulę mocno. Wredna @...
zuzik85
STYCZEŃ
20 - Beti - podglądanie pęcholków
22 - Pyreczka - wysoka beta hcg
22 - M26 - monitoring
27 - stacy - 3 badanie genetyczne
27 - Pyreczka - wizyta kontrolna u gina
28 - stacy - wizyta kontrolna u gina
28 - niebajka - wizyta kontrolna u gina
Anika - wysoka beta hcg
LUTY
03 - niebajka - przepływy i usg 4d
12 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką
20 - Beti - podglądanie pęcholków
22 - Pyreczka - wysoka beta hcg
22 - M26 - monitoring
27 - stacy - 3 badanie genetyczne
27 - Pyreczka - wizyta kontrolna u gina
28 - stacy - wizyta kontrolna u gina
28 - niebajka - wizyta kontrolna u gina
Anika - wysoka beta hcg
LUTY
03 - niebajka - przepływy i usg 4d
12 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
+/- 28 - Niebajka - przywitanie z maleńką
Pyreczka
Zuzik jeśli chodzi o łóżeczka turystyczne to nie polecam, nie mają odpowiedniego materaca dla miękkiego jeszcze kręgosłupa Maleństwa. Należałoby kupić odpowiedni i wsadzić dodatkowo.
Duża ilość małych ubranek bardzo wskazana, bo niemowlaki "brudzą się" co 5 sekund
Duża ilość małych ubranek bardzo wskazana, bo niemowlaki "brudzą się" co 5 sekund
zuzik85
O widzisz...
Ja nawet nie myślałam o łóżeczku turystycznym. Od początku nastawiliśmy się na tradycyjne, ze szczebelkami. Na materacach też się nie znałam, ale dużo czytałam opinii użytkowników i zdecydowaliśmy się na gryczano-piankowo-kokosowy...
Ja nawet nie myślałam o łóżeczku turystycznym. Od początku nastawiliśmy się na tradycyjne, ze szczebelkami. Na materacach też się nie znałam, ale dużo czytałam opinii użytkowników i zdecydowaliśmy się na gryczano-piankowo-kokosowy...
niebajka
Queen oby telefon zadzwonil jak najpredzej Wasza walka juz niedlugo sie zakonczy i nastanie piekne macierzynstwo i kolejne wyzwania caluje!
;*
Katharina, wiem doskonale o czym mowisz... pamietam moja determinacje gdy okazalo sie, ze "cos" z nami nie tak, badania, nadzieje i cala mase problemow i haczykow wyrastajacych z podziemi.
Ale im dłużej jestem na tym forum, tymbardziej sie przekonuje, ze każda z nas zostanie mamą tyle tu roznych drog i cudow, ze na kazde powodzenie tylko serce rosnie
Pyreczko musicie przekalkulowac koszty i ocenic co Wam sie bardziej oplaci... bo jezeli bys zdążyła z kwalifikacja, to pewnie tylko jedna stymulacja.. i niewiadomo z jakim wynikiem..
Refundacja lekow zostaje, wiec o tyle koszty mniejsze nawet przy prywatnym podejsciu.
No i pewnie praca Was ogranicza i na parodniowy wyjazd nie ma szans?
Jak cos znajdziesz to daj znac
Stacy pamietam ze tez mega ilosc km pokonala po swoje szczescie. Wlasnie do B i alegostoku
Dziewczyny tak mnie swedza blizny na brzuchu:/ i takie brzydkie sa. Porozciagaly sie, jedna zrobila sie różowa, a te z przed roku brazowe:/ rozstepow na szczescie brak. Poki co...
Kredko bedziemy kibicowac, zebys znowu sliwek nie mysiala jesc
Stacy wózek jest
;*
Katharina, wiem doskonale o czym mowisz... pamietam moja determinacje gdy okazalo sie, ze "cos" z nami nie tak, badania, nadzieje i cala mase problemow i haczykow wyrastajacych z podziemi.
Ale im dłużej jestem na tym forum, tymbardziej sie przekonuje, ze każda z nas zostanie mamą tyle tu roznych drog i cudow, ze na kazde powodzenie tylko serce rosnie
Pyreczko musicie przekalkulowac koszty i ocenic co Wam sie bardziej oplaci... bo jezeli bys zdążyła z kwalifikacja, to pewnie tylko jedna stymulacja.. i niewiadomo z jakim wynikiem..
Refundacja lekow zostaje, wiec o tyle koszty mniejsze nawet przy prywatnym podejsciu.
No i pewnie praca Was ogranicza i na parodniowy wyjazd nie ma szans?
Jak cos znajdziesz to daj znac
Stacy pamietam ze tez mega ilosc km pokonala po swoje szczescie. Wlasnie do B i alegostoku
Dziewczyny tak mnie swedza blizny na brzuchu:/ i takie brzydkie sa. Porozciagaly sie, jedna zrobila sie różowa, a te z przed roku brazowe:/ rozstepow na szczescie brak. Poki co...
Kredko bedziemy kibicowac, zebys znowu sliwek nie mysiala jesc
Stacy wózek jest
stacy
Pyreczko - ja do Białegostoku jeździłam prawie 700 km, pewnie nie pobiłam Kredki :-) :-)
Z tymi materacami to jest problem, ja sama długo się zastanawiałam. Aleee w piątek m odbiera ze sklepu nasz cały komplet z łóżeczkiem. Pani dzwoniła że dostarczyli im mój materac. Nie mogę się doczekać kiedy je złoże.
Niebajko - u nas też już wózek stoi i czeka.
Z tymi materacami to jest problem, ja sama długo się zastanawiałam. Aleee w piątek m odbiera ze sklepu nasz cały komplet z łóżeczkiem. Pani dzwoniła że dostarczyli im mój materac. Nie mogę się doczekać kiedy je złoże.
Niebajko - u nas też już wózek stoi i czeka.
zuzik85
Dziewczyny jakie macie wózki? Podeślecie mi linki na priva? Bo my niby wybraliśmy, ale jeszcze nie kupiony...
reklama
Podziel się: