reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko trzymam bardzo mocno kciuki za jutro, podziwiam twój spokój. ;)
Marzen zastrzyki nie takie złe jak myślałam, właśnie jestem tuż przed 3.
Pyreczko z dofinansowaniem raczej już będzie ciężko.. Ja juz komercyjne robie bo we Wrocławiu juz dawno nie ma.

reklama
katharina i jak tam rozmowa kwalifikacyjna ?

Pyreczko szkoda, że @ przyszła...zobaczymy czy jutrzejsza beta potwierdzi...

Niebajko prasuj, prasuj ciuszki i niech brzucho się za dużo nie buntuje :)

Queen życzę miłego telefonu jak najszybciej i lokatora w pokoiku :)

Aniko obu jutrzejsza beta była początkiem samych pięknych chwil &&&&,

Magda
, Beti jak samopoczucia ?

No i jak nasza świeżo upieczona mamuśka, Emenems jak tam ?:)

Oj ja też bym sobie jakieś ciuszki pokupowała, no ale po co kupować worki, które potem będą leżały, póki co jakieś tam worki mam więc starczy. Wzięłam się dziś za pazury i położyłam sobie hybrydy,a co tam. Dzwoniłam do pana od psiura no i w przyszłym tygodniu niby już je od matki odstawi-nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że nic z tego nie będzie.

pozdrowienia dla wszystkich !!

Pyreczko z dofinansowaniem raczej już będzie ciężko.. Ja juz komercyjne robie bo we Wrocławiu juz dawno nie ma.
Dzisiaj dużo o tym myślę. Na jaki koszt in vitro prywatnie musiałabym się nastawić? U mnie w invimedzie stoi duży plakat z informacja o promocji na in vitro pakiet 6.300 ale jak mniemam to bez zastrzyków i leków. Orientujesz się może jaki to koszt? Gdzieś dzisiaj wyczytałam, że w Poznaniu w Szpitalu na Polnej całkowity koszt wraz z zastrzykami to 9.900. Czy to realna kwota?

Kredko ja też wysoka jestem 179 i jak ostatnio płaszcza szukałam to każdy miał za krótkie rękawy:/
Marzen to ja 178 wiec rozumiem Twoj bol... dlugie nogi i rece nie sa stworzone zeby je ubierac haha. Nie wiem czy jest u Was sklep new look bo tam jest seria tall i no tam noezle pojechane z dligoscia czasem najkrotsze sa za dlugie wiec moze poszukaj??

reklama
Do góry