reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja to jak zwykle polowe postow przegapie:p

Pyreczko rozumiem:/ ciezki temat:/

Aniko... z wozkiem przeboje. Gotuje sie do tej pory. Jestem wsciekla i dalej mam ochote zrzucic go przez balkon. Razem z tesciowa. Jakby ja dobrze ponaginac i upchnac noga, to nawet by weszla do niego, bo calkiem spory. I niech sie buja!
Co zlapalas na zakupach?:D pochwal sie!
Ja pare dni temu zakupilam sobie szlafrok:) do szpitala co prawda.. ale zawsze ciuszek:D

Dziewczyny, u mnie materac jest, ale bez zadnych gryk i kokosow. Tu akurat temat dlugo meczylam.Lozeczko zamowione, ale chyba dopiero drwal zamierza isc drzewo ściąć, bo 10 dni minelo i status zamowienia dalej brzmi "w przygotowaniu"...zastrzele sie jak dalej wszystko tak bedzie mi szlo!

A ciuchy to dopiero mam jeszcze dostac:D na razie piore to, co sama kupilamxD matka-porazka . Musze sobie nick zmienic;)

I przepraszam! Juz tu nie zaśmiecam wątku!

Ostatnia edycja:
reklama
Niebajko, bluzka wizytowa w kolorze musztardowym, kombinezon czarny bez rękawów elegancki, dwie boale koszulki (jedna z nadrukiem wesołym a druga z wycietymi plecami) i stanik (bo po rych fitnessach i tej czesci ciala ubylo) :p

Ooooo taki kombinezon to bym przygarnęła :)

Ehh... fitnesy biustom nie sluza:p moj wessaloby do srodka:) a większość tych pieknie wychudzialych pan, typu chodakowska, wspomoglo nature silikonem:/

Jutro emocje od rana Kochana! Wlasciwie to juz mnie nosi... Wielkie zaciskanie kciukow trwa&&&&
Swietny pomysl z tymi zakupami, ale teraz sio na kanape wylegiwac!

Zuzik moj jest używany, wiec nie wiem czy zainteresowana jestes;)

Pyreczko - ja do Białegostoku jeździłam prawie 700 km, pewnie nie pobiłam Kredki :-) :-)

Z tymi materacami to jest problem, ja sama długo się zastanawiałam. Aleee w piątek m odbiera ze sklepu nasz cały komplet z łóżeczkiem. Pani dzwoniła że dostarczyli im mój materac. Nie mogę się doczekać kiedy je złoże.

Niebajko - u nas też już wózek stoi i czeka.
Stacy jakby dobrze policzyc to juz grubo ponad 30.000 km zrobilam:-) i pewno jeszcze drugie tyle przedemna.. ehh

Kredko, na bezglutenowej i fitnessie tgocge zjechałam, wiec mam spore luzy w aktualnych ubraniach, a dziś wszystko w rozmiarze 36 zakupiłam.
Ale mąż sprawdxil, jak się kombinezon na brzuchu uklada;) za 2,5 tygodnia mamy rodzinną imprezę, więc wiecie :)

Tak, tak Aniko ;) Jutro piekna beta ;) Mam takie wrażenie, że jesteś spokojna... ;)

Niebajko, ja tez mam wiele rzeczy używanych. A wózek masz ze stelażem aluminiowym czy stalowym? I ciekawi mnie czy wybrałaś opcję 3w1? I czy gondolka płaska czy taka owalna?

reklama
Do góry