reklama
katharina203
Fanka BB :)
Boże co za świnie zamknęły ten program rządowy in vitro...
kredka82
Te swinie to pisBoże co za świnie zamknęły ten program rządowy in vitro...
smerfeta
Niebajko jeszcze dopowiem że śpiworki sporo dziewczyn używa ale raczej do troszkę większych dzieci które mocno wierca się gdy śpią. Ochraniacze na szczebelki mam od początku na jednym boku od ściany i na zagłówku. Gdyby nie one... oj potluczona byłaby główka Alicji Możesz kupić takie, które mają zdejmowane poszewki np z kompletami pościeli, wtedy łatwiej prać. Ja takich nie mam, więc piore ręcznie bo w mojej pralce ta gąbka znieksztalca się
Anika kciukam cały czas!
Queen, Magda co tam u Was?
Kredka dalej bez fajek?
Kamisia moje kciuki i ciepłe myśli idą do Was
Miłego dnia dziewczyny!
Anika kciukam cały czas!
Queen, Magda co tam u Was?
Kredka dalej bez fajek?
Kamisia moje kciuki i ciepłe myśli idą do Was
Miłego dnia dziewczyny!
kredka82
Smerfetko melduje ze juz ponad 3 tygodnie bez ani jednej:-) i na razie mam nastawienie ze nie ma bata!!! Wczoraj przechodzilam kolo osoby ktora palila i powiem Wam ze normalnie mnie naciaglo! Tak mi sie strasznie wyostrzyl zapach ze szok!
Dziewczyny ja chyba pierwszy raz w zyciu mialam taka silna wole ze bez zadnych wspomagaczy rzucilam z dnia na dzien:-) no i nie powiem ze czasem mysle o paleniu ale nie w sensie palenia tylko w sensie procerury wychodzenia na fajke bo tego troszku brakuje ale jest coraz lepiej:-) ogolnie najgorzej sie przyzwyczaic do porankow gdzie zaczynalam dzien od kawa+fajka a teraz to nawet mi sie kawy nie chce...
Dziewczyny ja chyba pierwszy raz w zyciu mialam taka silna wole ze bez zadnych wspomagaczy rzucilam z dnia na dzien:-) no i nie powiem ze czasem mysle o paleniu ale nie w sensie palenia tylko w sensie procerury wychodzenia na fajke bo tego troszku brakuje ale jest coraz lepiej:-) ogolnie najgorzej sie przyzwyczaic do porankow gdzie zaczynalam dzien od kawa+fajka a teraz to nawet mi sie kawy nie chce...
niebajka
Smerfeta siedzisz w mojej glowie? Mialam pytac o spiworki bardzo mi rozjasnilas temat tym postem! Czyli zbieracze kurzu moge jednak kupić w zestawie, a kolderka i poduszeczka zostana na pozniej, ewentualnie dokupie spiworek^^ becik i kocyk na pierwszy ogien Dziekuje:*
Boje sie troche, ze dziecko bedzie sie wiercic i narzuci sobie kocyk na glowe i nie zauwaze, ale pewnie wyjdzie w praniu
Dziekuje:* i buziaki dla Alusi
Kredko stresuje sie tym prasowaniem, jakbym garnitur dla prezydenta miala prasowac durna jestem, co nie miara!
Katharina radosc z przedłużenia programu dlugo nie potrwala... :/ niektore dziewczyny zdazyly od 2013 zajsc w dwie ciaze.. szczerze tez na to liczylam gdy uslyszalam o przedluzeniu do 2019, bo mialabym jeszcze dwie proby, a mrozakow z pierwszego podejścia brak..
Także tylko sie oblizalam. Ale pamiętam, ze sa dzuewczyny ktore walczą z czasem i starają sie o pierwsza ciaze! Oby daly rade!
Boje sie troche, ze dziecko bedzie sie wiercic i narzuci sobie kocyk na glowe i nie zauwaze, ale pewnie wyjdzie w praniu
Dziekuje:* i buziaki dla Alusi
Kredko stresuje sie tym prasowaniem, jakbym garnitur dla prezydenta miala prasowac durna jestem, co nie miara!
Katharina radosc z przedłużenia programu dlugo nie potrwala... :/ niektore dziewczyny zdazyly od 2013 zajsc w dwie ciaze.. szczerze tez na to liczylam gdy uslyszalam o przedluzeniu do 2019, bo mialabym jeszcze dwie proby, a mrozakow z pierwszego podejścia brak..
Także tylko sie oblizalam. Ale pamiętam, ze sa dzuewczyny ktore walczą z czasem i starają sie o pierwsza ciaze! Oby daly rade!
reklama
Podziel się: