reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Madzia i wlasnie prosze Cie jak chcesz sie wyplakac to to zrob! Jak chcesz z siebie wszystko wyrzucic to wiesz ze my tu albo na priv wysluchamy poklepiemy i damy kopa w tylek na ogarniecie sie;-) i uwierz ze nie jestes w beznadziejnej sytuacji!!!!!

reklama
Madzia Ty mi nie uwierzysz - jak czekalismy w recepcji kliniki po biopsji moj m mowi ze ma pomysl i ze jeszcze zdazylibysmy do oa podskoczyc. Ja na to ze tak z buta to chyba nie... poza tym chyba musimy byc w pl zeby cos zaczac dzialac... ale po tym co mi napisalas na pewno nastepnym razem tak zrobimy!!!!!! Dzieki:-*

ja nie wiem jak to jest. ale my byliśmy w OA tylko jeden raz. złożyliśmy podanie, założono nam kartę w której spisano dane, podstawowe info o zatrudnieniu, stanie zdrowia, wykształceniu i kolejny kontakt był dopiero teraz. nic nie musieliśmy robić, wiesz że nic się nie działo.

Emi trzymajcie się dzielnie, to milczenie sugeruje że się dzieje :-D

Misiarw gratuluję:)

Ja też jestem w ciąży po inseminacji:) Miałam wiele szczęścia, pierwsza i od razu udana.U nas problemen były mało ruchliwe plemniki w ruchu A tylko 5%.
Dzień przed iui rano mieliśmy nie planowane przytulanie co dodatkowo osłabiło plemniki,byłam zła na M bo miał się powstrzymać.Nasienia było bardzo mało w dzień zabiegu i podano mi małą ilość jak na iui bo tylko 3 miliony plemników po preparatyce.
Lekarz nie był zachwycony a ja nie miałam większych nadziei że się uda,miałam wszystkie objawy jak na @ i przeżyłam szok widząc wyniki bety.Po iui wziełam nawet receptę na clo na następny cykl:)
Myślę że lekarz wstrzelił się w odpowiedni moment ponieważ dwie godz przed iui na usg były 3 pęcherzyki i dużo płynu za macicą co wskazywało na pękanie pęcherzyka a wieczorem odczuwałam kucie w jajniku.
trzeba próbować nawet kilka razy i nie poddawać się.
Gratulacje !!!!!!

Cześć dziewczyny można sie dołączyć do Was :-) ja rownież jestem w ciazy po inseminacji :-) niedawno sie dowiedziałam ze sieć udało !!!!!! Po raz drugi iui udała sieć za pierwszym razem :-) mój starszy synek ma juz 6 lat - a teraz znów poddałam sie leczeniu i udało sie :-) leczyłam sie w pl a mieszkam w uk wiec muszę czekać nie moge iść na betę

reklama
Lumio progesteron miałam badany przy profilu hormonalny.
Poczekam na betę 22.01 ale nie mam nadziei.

Emenems chyba faktycznie się rozpakowuje. Trzymam kciuki i liczę, że zaczęła rodzić przed północą by choć połowicznie załapać się na wygrany zakład :)

Do góry