reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia, remont :) :) moja miłość... :// a poważnie, to dzięki Bogu już po! Mu też remontowalismy przedpokoj. Nastąpiła zmiana z wszech obecnego brązu na szare ściany, białe meble i czarne dodatki. Efekt rewelacyjny :)

reklama
Magda - kiedy wracasz po mrozaczki?
jak nadejdzie czas i pora. dopiero 5 dni minęło od kiedy dowiedziałam się że dwa maluchy mnie olały. dopiero zaczyna to do mnie docierać... mam mega doła... nawet nie myślę o kolejnym transferze...

Kamisia shi tzu superaśne są. moja szwagierka ma dwie suczki (matka i córka) nawet miałam okazję odbierać poród u tej starszej. z moich obserwacji nie ma się co przywiązywać do koloru włosa, bo jest w nich coś takiego że po strzyżeniu odrastają im w innych kolorach. ale pieski radosne, napewno sprawi wam wiele radości

Pyreczka przykro mi

Aniko jak się macie, myślę o tobie

Kredko ja rozmawiałam z moim M o was. i tak sobie myślimy , a nie myślicie żeby już złożyć podanie do OA żeby już termin leciał? zobacz, że my na rozpoczęcie kursu bity rok czekamy.

ja mam szarości z różem. kocham to połączenie

a poza tym szary jest wdzięcznym kolorem, wszytsko do niego pasuje i można dzięki dodatkom często zmienić swoje wnętrze

Witam ;)
Ja do kocham tez należę, dwie kotki mam na stanie ;)
Może Emi naprawdę już się rozpakowuje :)
Dzisiaj @ przyszła wiec od jutra zaczynam kłócie. A w pt 22.01 pierwszy monitoring.
Beti piesek świetny.
Kamisia zwierzak w domu to naprawdę dobra decyzja :)

Aniko zanim napisalas o szarym - wlasnie mialam to napisac:-) uwielbiam ten kolor + biel albo zlamac go wrzosem lub liliowym lub np szary + zolty wygladaja genialnie:-)

Madzia Ty mi nie uwierzysz - jak czekalismy w recepcji kliniki po biopsji moj m mowi ze ma pomysl i ze jeszcze zdazylibysmy do oa podskoczyc. Ja na to ze tak z buta to chyba nie... poza tym chyba musimy byc w pl zeby cos zaczac dzialac... ale po tym co mi napisalas na pewno nastepnym razem tak zrobimy!!!!!! Dzieki:-*

reklama
Do góry