reklama
G
gość_forum
Gość
Aniko to tak jak moje klimaty uwielbiam szarości ,biel i czerń
MagdaM33
Fanka BB :)
jak nadejdzie czas i pora. dopiero 5 dni minęło od kiedy dowiedziałam się że dwa maluchy mnie olały. dopiero zaczyna to do mnie docierać... mam mega doła... nawet nie myślę o kolejnym transferze...Magda - kiedy wracasz po mrozaczki?
Kamisia shi tzu superaśne są. moja szwagierka ma dwie suczki (matka i córka) nawet miałam okazję odbierać poród u tej starszej. z moich obserwacji nie ma się co przywiązywać do koloru włosa, bo jest w nich coś takiego że po strzyżeniu odrastają im w innych kolorach. ale pieski radosne, napewno sprawi wam wiele radości
Pyreczka przykro mi
Aniko jak się macie, myślę o tobie
Kredko ja rozmawiałam z moim M o was. i tak sobie myślimy , a nie myślicie żeby już złożyć podanie do OA żeby już termin leciał? zobacz, że my na rozpoczęcie kursu bity rok czekamy.
zuzik85
Madzia, trzymaj się dziewczyno! Wyłaź z doła, bo czekają mrozaczki na Ciebie, a Dzieciątka adopcyjnego tyle co nie widać za ścianą
M26
Witam
Ja do kocham tez należę, dwie kotki mam na stanie
Może Emi naprawdę już się rozpakowuje
Dzisiaj @ przyszła wiec od jutra zaczynam kłócie. A w pt 22.01 pierwszy monitoring.
Beti piesek świetny.
Kamisia zwierzak w domu to naprawdę dobra decyzja
Ja do kocham tez należę, dwie kotki mam na stanie
Może Emi naprawdę już się rozpakowuje
Dzisiaj @ przyszła wiec od jutra zaczynam kłócie. A w pt 22.01 pierwszy monitoring.
Beti piesek świetny.
Kamisia zwierzak w domu to naprawdę dobra decyzja
G
gość_forum
Gość
M26 to widzę że idziemy łeb w łeb trzy dni różnicy
MagdaM33
Madzia, trzymaj się dziewczyno! Wyłaź z doła, bo czekają mrozaczki na Ciebie, a Dzieciątka adopcyjnego tyle co nie widać za ścianą
na dziś mam plan w nim posiedzieć...
M26 ale fajnie że ruszasz
kredka82
Aniko zanim napisalas o szarym - wlasnie mialam to napisac:-) uwielbiam ten kolor + biel albo zlamac go wrzosem lub liliowym lub np szary + zolty wygladaja genialnie:-)
Madzia Ty mi nie uwierzysz - jak czekalismy w recepcji kliniki po biopsji moj m mowi ze ma pomysl i ze jeszcze zdazylibysmy do oa podskoczyc. Ja na to ze tak z buta to chyba nie... poza tym chyba musimy byc w pl zeby cos zaczac dzialac... ale po tym co mi napisalas na pewno nastepnym razem tak zrobimy!!!!!! Dzieki:-*
Madzia Ty mi nie uwierzysz - jak czekalismy w recepcji kliniki po biopsji moj m mowi ze ma pomysl i ze jeszcze zdazylibysmy do oa podskoczyc. Ja na to ze tak z buta to chyba nie... poza tym chyba musimy byc w pl zeby cos zaczac dzialac... ale po tym co mi napisalas na pewno nastepnym razem tak zrobimy!!!!!! Dzieki:-*
reklama
G
gość_forum
Gość
Ja mam właśnie szary,biel i wrzos
Podziel się: