reklama
G
gość_forum
Gość
Uuuuuu Kredko,to jak już wrócisz to musimy się spotkać i to uczcić
kamisia871
Fanka BB :)
To może jakis zlot czarownic gdzieś pośrodku ??
stacy
Jestem za zlotem gdzieś po środku :-)
G
gość_forum
Gość
Jasne !!!!!!
niebajka
Dziewczyny, albo Emi i Emma spia, albo cis kombinuja. Na zadnym watku ich nie widac od wczoraj halo, halo Emiii??!!
Pyreczko poczekaj jeszcze chwilke czy sie rozkreci..albo beta.
Kredko wracasz do pl?! Super!!
Lumia 25 min i muffinki czekoladowe sa z czego 20 min sie przeciez pieka, wiec nuc prostszego gdy nie ma nic do kawy^^ albo gdy znajomi wpadaja za 10 min wchodza do chalupy, dostaja zapachem w dziub i juz sa urobieni i z mopem za nimi trzeba chodzic, bo sline ciagna po ziemi mistrz robienia dobrego wrazenia opracowane
Pyreczko poczekaj jeszcze chwilke czy sie rozkreci..albo beta.
Kredko wracasz do pl?! Super!!
Lumia 25 min i muffinki czekoladowe sa z czego 20 min sie przeciez pieka, wiec nuc prostszego gdy nie ma nic do kawy^^ albo gdy znajomi wpadaja za 10 min wchodza do chalupy, dostaja zapachem w dziub i juz sa urobieni i z mopem za nimi trzeba chodzic, bo sline ciagna po ziemi mistrz robienia dobrego wrazenia opracowane
kamisia871
Oj chyba by było wesoło i wtedy można by było tak na serio poklepać się po plecach i wiedzieć, że jest się wśród osób,które w pełni Cię rozumieją
reklama
Niebajko,
To ja poporszę o przepis - bo reklame zrobiłaś mistrzowską
Pyreczko,
Mam nadzieje,że to implantacja, ale jeśli mogę coś doradzić, to bym poszła zbadać sobie poziom progesteronu - żebys wiedziała czy wszystko ok. To cenna informacja!
Ja Wam mówię,że Emi rodzi!
A co do zlotu, już od kilku tygodni myślałam żeby Wam to zaproponować Fajowo by było Was poznać na life
Oki zmykam na zakupy.
Dziewczyny wczoraj na szmacie 4 godziny spędziłam i podłogi dalej pozostawiają wiele do życzenia Uwielbiam kładzenie gładzi.
A tak przy okazji zapytam macie jakieś inspiracje, jeśli chodzi o przedpokój - dokładnie o kolor mi chodzi
Miłego dnia dla Każdej z Was:*
To ja poporszę o przepis - bo reklame zrobiłaś mistrzowską
Pyreczko,
Mam nadzieje,że to implantacja, ale jeśli mogę coś doradzić, to bym poszła zbadać sobie poziom progesteronu - żebys wiedziała czy wszystko ok. To cenna informacja!
Ja Wam mówię,że Emi rodzi!
A co do zlotu, już od kilku tygodni myślałam żeby Wam to zaproponować Fajowo by było Was poznać na life
Oki zmykam na zakupy.
Dziewczyny wczoraj na szmacie 4 godziny spędziłam i podłogi dalej pozostawiają wiele do życzenia Uwielbiam kładzenie gładzi.
A tak przy okazji zapytam macie jakieś inspiracje, jeśli chodzi o przedpokój - dokładnie o kolor mi chodzi
Miłego dnia dla Każdej z Was:*
Podziel się: