reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pyreczko to idz na bete moze.. tak zebys sie nie denerwowala! Bo ktory to dzien po?

Emi - no juz czas!!!!!!! Czekam na zdjecie malej!!!!! DZISIAJ!!!!!!!!!!!

Emma- WYŁAŹ !!!

reklama
Dziewczyny, albo Emi i Emma spia, albo cis kombinuja. Na zadnym watku ich nie widac od wczoraj:D halo, halo Emiii??!!

Pyreczko poczekaj jeszcze chwilke czy sie rozkreci..albo beta.

Kredko wracasz do pl?! Super!!

Lumia 25 min i muffinki czekoladowe sa:) z czego 20 min sie przeciez pieka, wiec nuc prostszego gdy nie ma nic do kawy^^ albo gdy znajomi wpadaja za 10 min:D wchodza do chalupy, dostaja zapachem w dziub i juz sa urobieni i z mopem za nimi trzeba chodzic, bo sline ciagna po ziemi:D mistrz robienia dobrego wrazenia:D opracowane:p

Oj chyba by było wesoło :) i wtedy można by było tak na serio poklepać się po plecach i wiedzieć, że jest się wśród osób,które w pełni Cię rozumieją :)

reklama
Niebajko,
To ja poporszę o przepis - bo reklame zrobiłaś mistrzowską:)

Pyreczko,
Mam nadzieje,że to implantacja, ale jeśli mogę coś doradzić, to bym poszła zbadać sobie poziom progesteronu - żebys wiedziała czy wszystko ok. To cenna informacja!

Ja Wam mówię,że Emi rodzi! :p:)

A co do zlotu, już od kilku tygodni myślałam żeby Wam to zaproponować:) Fajowo by było Was poznać na life:)
Oki zmykam na zakupy.
Dziewczyny wczoraj na szmacie 4 godziny spędziłam i podłogi dalej pozostawiają wiele do życzenia:p Uwielbiam kładzenie gładzi.
A tak przy okazji zapytam macie jakieś inspiracje, jeśli chodzi o przedpokój - dokładnie o kolor mi chodzi:)

Miłego dnia dla Każdej z Was:):*

Do góry