reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Co do kotów, ja jestem kociara okropniasta... I chyba już mnie nic nie zdziwi...
A wczoraj (jestem z siebie dumna, a co! ;) ) pomogłam odnaleźć właścicielom zaginionego kociaka. Na lokalnych ogłoszeniach śledziłam od jakiegoś czasu info o zaginionym kocie. I wczoraj klikam na stronie Schroniska oddalonego od nas o jakieś 30 km, a tam, oczom nie wierzę - zdjęcie kota - na pierwszy rzut oka tego samego co w ogłoszeniu...:szok: Klikam w te zdjęcia, porównuję...jeszcze opisy sytuacji niemal identyczne - tu, że zaginął przed Wigilią, a tu, że znaleziony w okresie świątecznym dwie ulice od miejsca zaginięcia... Decyzja! Dzwonię do właścicieli z pytaniem czy kot się znalazł, kobieta odpowiada, że nie. Więc jej mówię co i jak, gdzie ma zaglądnąć, zadzwonić, podałam jej nr do Schroniska... I co? Taaaadaaam! Dzisiaj pod zdjęciem kociaka opis, że wrócił do właścicieli:-p:-) :) A już był przygotowany do adopcji, do Krakowa!

I z naszymi Kropkami też tak jest - musi się wszystko zgrać, musimy trafić na dobrych lekarzy, którzy pomogą naszym jajcom odnaleźć się z żołnierzykami i buuuum! CUD!!! :-) :)

reklama
Kredko mialam na mysli hormony. Czyli testosteron, a nie suplementy i wspomagacze. Poprawa nasienia moze byc zauwazalna po 3 miesiacach, bo tyle trwa cykl produkcji plemnikow. Nawet jak znajda jakies marne nasienie to dobrze! Bedzie nad czym pracowac! Nie gadaj glupot:*
Kciukolce:*

Magda u mnie kiedyś rejestrowali w pon na caly tydzien:D i koniec. A w przychpdni mojego N kolejka od 6 rano...otwieraja 7.30.. telefon? Zapomnij!

Stacy to Ty, prawie jak ja:D tez sie lenie:D

Magda kota Ci przewialo? Czy to od innego mogl zlapac?
U mnie pogoda pod psem...

weterynarka mówiła że przewiało, że typowy objaw, jak z człowiekiem ciepło, zimno zmiany temperatur i krtań załatwiona. ale po antybiotyku powinno przejść. a jak wracaliśmy już się darł i szału dostał i próbował wyłamać drzwi od transportera i bardzo się cieszył że ta podróż w domu się zakończyła:-) :) moje rude słońce:-) :)

jeenyy lecę na terapię :-D

reklama
Do góry