reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumio ja tez bym poszla zeby miec czyste sumienie, zebys nie powiedziala sobie kiedys "a moglam wtedy isc" ale cokolwiek zrobisz i tak jestesmy z Toba:-*

Madzia jak ja bym chciala takie sikance z 2kr :-) bym je chyba wszystkie oprawila w ramki;-)

A u mnie wkoncu @ przyszla:-) bo juz mnie piersi tak strasznie bolaly i mam taki brzuch wzdety ze teraz odsapne:-)

reklama
Kredko już niedługo doczekasz się kochana, jak my wszystkie... już za 7 dni będziecie w PL. wizyta 11?

aniko ja na dziś zmykam z forum, a jutro jak zajrzę po pracy to Ty będziesz już czekała pod gabinetem na wizytę. dlatego już teraz piszę &&& za dobre wieści z jutrzejszej wizyty;-) ;)

Lumio ja coś myślę że jutro jednak pójdziecie na konsultację i za Was i Wasze maleństwo też mocno zaciskam &&&

Madziu mam nadzieje...:-*
Tak w poniedzialek przylatujemy rano i jedziemy do kliniki prosto.
A wlasnie tu uklon w strone tych co znaja Gdansk:-) jak najlepiej dojechac z lotniska do Invicty? Czy brac taxowke? Czy jakas komunikacja miejska? Jakby ktoras wiedziala to bede wdzieczna:-) no a pozniej to wszystko zalezy od wizyty czy wracamy do domu czy jedziemy do wroclawia.

Madziu mam nadzieje...:-*
Tak w poniedzialek przylatujemy rano i jedziemy do kliniki prosto.
A wlasnie tu uklon w strone tych co znaja Gdansk:-) jak najlepiej dojechac z lotniska do Invicty? Czy brac taxowke? Czy jakas komunikacja miejska? Jakby ktoras wiedziala to bede wdzieczna:-) no a pozniej to wszystko zalezy od wizyty czy wracamy do domu czy jedziemy do wroclawia.
Hmmmmm sa busy do samego centrum albo kolej Metropolitalna wiec nie ma sensu taksi bo cie skasują jak za zboże niedtety.
Jakbym była bym cie odebrała :)

Idziesz do centrum handlowego medison i wjeżdżasz na sama gore :) to jest samiutkiej centrum gdanska z kolejki piechotką 5 mo ut kazdy ci powie gdzie jest medison :) bez stresu !!!

Kredko napisz mi na Prv numer telefonu j i tak siedzie w domu ( chyba ze porodówka to sorki :)) i ja ci dam swoj jakbys miała jakikolwiek problem w Gdańsku służę pomocą !!

reklama
Do góry