reklama
anika11
Fanka BB :)
Lumia kochana, idź jutro na konsultację. Wiem, ze możesz usłyszeć różne wieści, ale nie będziesz mieć w głowie myśli "a mogłam Jeszce z kimś porozmawiac". Zawsze to jakaś informacja i można się do niej ustosunkować lub potraktować jako argument w rozmowie z kolejnym lekarzem. Niech sie to dobrze skończy!jestem z Tobą!!
Magda, dziękuję :**
Magda, dziękuję :**
smerfeta
Anika w sumie ta druga beta moim zdaniem jest prawdziwa. Przy ciąży pozamacicznej miałam bete ok 22 tys. Po operacji beta tak szybko nie spadła. Nawet 2 tyg po operacji była powyzej 5
Emenems to jak będziesz na południu to daj cynk
Emenems to jak będziesz na południu to daj cynk
anika11
Smerfeta, myślę, ze mogło tak być. Ale spadła szybko, bo juz.3 dni później dostałam @ (wcześniej miałam plamienia, potem 3 dni przerwy o @). Chodzi mi o to, ze takich sytuacji nie powinno być. Sieje to niepotrzebny zamęt i wzbudza wątpliwości :/
Jak Ala - mały adhadowiec?
Jak Ala - mały adhadowiec?
Ostatnia edycja:
kasik36
Anika jeżeli nie masz wydrukowanej tej 4 bety to Cię pewnie oleją w labo, wmówią, że źle spojrzałaś itp Nie mniej jednak takie rzeczy nie powinny się zdarzać, to skandal!
MagdaM zrobiłaś sikacza? Daj nacieszyć oczy
MagdaM zrobiłaś sikacza? Daj nacieszyć oczy
zuzik85
Aniko, no nie mogę uwierzyć...co oni sobie w tym labo myślą? Brak powagi sytuacji... ehhh
&&&& za dzisiejszą wizytę.
Lumia, Kamisia...wszystkie myśli dzisiaj z Wami. Bądźcie silne, dzielne i niech wiara w dobre wieści Was nie opuszcza.&&&&
&&&& za dzisiejszą wizytę.
Lumia, Kamisia...wszystkie myśli dzisiaj z Wami. Bądźcie silne, dzielne i niech wiara w dobre wieści Was nie opuszcza.&&&&
G
gość_forum
Gość
Lumio,Kamisia &&&&&&&&&&
G
gość_forum
Gość
Magda a Ty jak się czujesz????
reklama
Podziel się: