reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lumia kochana, idź jutro na konsultację. Wiem, ze możesz usłyszeć różne wieści, ale nie będziesz mieć w głowie myśli "a mogłam Jeszce z kimś porozmawiac". Zawsze to jakaś informacja i można się do niej ustosunkować lub potraktować jako argument w rozmowie z kolejnym lekarzem. Niech sie to dobrze skończy!jestem z Tobą!!

Magda, dziękuję :**

Anika w sumie ta druga beta moim zdaniem jest prawdziwa. Przy ciąży pozamacicznej miałam bete ok 22 tys. Po operacji beta tak szybko nie spadła. Nawet 2 tyg po operacji była powyzej 5

Emenems to jak będziesz na południu ;) to daj cynk

Smerfeta, myślę, ze mogło tak być. Ale spadła szybko, bo juz.3 dni później dostałam @ (wcześniej miałam plamienia, potem 3 dni przerwy o @). Chodzi mi o to, ze takich sytuacji nie powinno być. Sieje to niepotrzebny zamęt i wzbudza wątpliwości :/

Jak Ala - mały adhadowiec? ;)

Ostatnia edycja:
Anika jeżeli nie masz wydrukowanej tej 4 bety to Cię pewnie oleją w labo, wmówią, że źle spojrzałaś itp :( Nie mniej jednak takie rzeczy nie powinny się zdarzać, to skandal!

MagdaM zrobiłaś sikacza? Daj nacieszyć oczy :)

Aniko, no nie mogę uwierzyć...co oni sobie w tym labo myślą? Brak powagi sytuacji... ehhh
&&&& za dzisiejszą wizytę.

Lumia, Kamisia...wszystkie myśli dzisiaj z Wami. Bądźcie silne, dzielne i niech wiara w dobre wieści Was nie opuszcza.&&&&

reklama
Nie wiem, co z transferem.. brakuje jednego badania, lekarka, która je robiła inaczej je opisała i nie chce uwzględnić... K.... jutro rano jestem umówione w szpitalu u znajomej, zrobi mi to na cito i wracam do Łodzi... wiedziałam :(

Do góry