reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny sorki ze tylko o mnie chwilowo ale ze dawno u mnie nic sie nie dzialo to Was pomecze:-)
Bo m nie moze uwierzyc ze mial takie badanie i mowi ze przeciez by pamietal bo to nie jest czeste jak " lekarz Ci penisa bada" a on po prostu tego nie pamieta. I stwierdzil tak: bo do szpitala trafil na operacje nosa i za pierwszym razem cos zrypali i trzeba bylo poprawiac ale to stwierdzili nastepnego dnia jak m byl po sniadaniu i ze nie mogli mu dac znieczulenia ogolnego czy jakos tak dali mu dozylnie pyralgine i nikt nie sprawdzil ze m ma alergie mimo ze pamieta jak pielegniarka pisala to na czerwono w papiery wiec drgawki zmiana koloru skory w kilka sekund az stracil przytomnosc i byla sytuacja bardzo kryzysowa. Wiec lekarze zdeczka zarypali... i m mysli ze wtedy oni musieli go badac po calosci zeby cokolwiek znalezc innego w razie w zeby umyc rece gdyby sie nie obudzil... no troche to nie do uwierzenia ale on jest pewny ze na zywca nikt mu penisa wtedy nie badal! I co o tym myslec?

reklama
Kredka, jedno jednak w głowie mi się nie mieści... jak to jest możliwe, że przez tę wszystkie lata starań i po kiepskich wynikach nasienia M, nie poszliscie do urologa? Jak to mozliwe, ze do teraz nie mac takiego badania? Pierwsze co zrobil moj M po odbiorze kiepskich wynikow, to zapisanid sie na wizyte i kilka badan, usg, Doppler, hormony. Wiem, ze mieszkacie za granicą i inaczej to u Was wygląda, ale być może tu jest problem i niepotrzebnie trakcie czas :/

no, ale to rozpoznanie jest napisane na jakimś zaświadczeniu lekarskim i tam jest pieczątka jednoski leczniczej, data i pieczątka lekarza

Kredka, jednak mało prawdopodobne wydaje mi się, żeby takie badanie robic w przypadku reakcji alergiczne na lek :/ A to na pewno zaświadczenie Twojego M?

Kredce tez nikt nie powiedizal zeby nie robic IUI jak sie nie wie czy drożne jajowody ... Nie kazdy lekarz jest niestety kompetentny
Tak, wiem. Ale chodzi mi o to, ze tu już wielokrotnie temat urologia się pojawiał w kontekście kiepskich wynikow nasienia i byłam pewna, ze jakieś usg było robione...

reklama
Do góry