reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredeczko moja siostro,daję radę bo mam cel,mam tylko nadzieję ze się opłaci,bo po ostatnich wydażeniach na forum i w moim życiu to strasznie się boję......wszystkiego :(

reklama
Kochane moje!

co ja sie tu bede rozpisywac.. Spelnienia marzen w Nowym Roku! Pomyslnosci, pogody ducha na każdy dzien, sily, wiary, uporu i cierpliwisci w dazeniu do upragnionego celu. Do tego szczypty szczescia, bo czasem jednak sie przydaje. No i dziekuje Wam, ze jesteście, bez Waszego wsparcia i kciukow byloby ciezko. Zawsze bądźcie takie cudowne!!

Kamisiu i Lumio, modle sie za Was i Wasze Maluszki.

Magdo i Queen gratuluję z calych sil! Wspaniałe wiesci!!!

Wczoraj i dziś wizyty. Niewielkie małowodzie. Szyjka dluga,zamknieta ale miekka.. Luta conajmniej do 35tyg.
Z Dzidzia ok, wazy ok 1850g.

Postanowienie noworoczne:
Nie wracam do pracy. Zwalniam tempo ;)

Niebajko no w koncu odpuszczasz prace... nareszcie....:-D bo juz mialam sie jakos z Twoim m skontaktowac i jakies kajdanki zalatwiac;-)

witam się w nowym roku :-) :) mam wielką nadzieję na same wspaniałe wieści w tym roku

Niebajko dobra decyzja. mój M to chciałby żebym już poszła na zwolnienie, ale ja zdecydowałam, że poczekam do ujrzenia serduszka. wtedy nasz cud stanie się realny i potwierdzony i idę na L-4

Witajcie w 2016! Niech będzie dla nas dobry :)

Jak się.macie?

Widzę, że pojawiły się tu wczoraj ciężkie tematy... ech. 2015 dał nam popalić. Ale już go nie ma, oddzielamy wszystko grubą krecha i choć na serduchu lekko nie jest, to idziemy do przodu. Może jeszcze porażka przed nami i.kolejne łzy? A może cud, a potem nudne i spokojne miesiące.ciąży? Nie wiemy. I choć strach i żal sciskaja za serce i gardło, to pozostanie w tym samym miejscu nie pomoże i tylko pogłębi smutek. Nie dajmy się temu, dziewczyny.
Jesteśmy silne. Za każdym razem się podnosimy, choć mówimy "już nie mam sił, nie dam rady". Nie wiemy, co nas.czeka przez.kolejnych 365 dni, ale dziś pozwólmy sobie na pozytywne wizjonerstwo i nadzieję! Zasluzylysmy :*

Dla wszystkich mam, brzuchatek i staraczek - dobrego.roku!

Ostatnia edycja:
Magda, spędziliśmy sylwestra u znajomych, miło i na spokojnie ;) nie.obeszło się bez.przemyśleń i nijakich myśli, bo właśnie z tą kolezanka równo zaszlysmy w ciążę... ale! Nowy rok, nowe możliwości...

reklama
Do góry