reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A teraz padam na zawal... Wy mi chyba nie uwiezycie!!! W zwiazku z ta ankieta z kliniki co mamy wypelnic a ze nie wiemy wszystkiego sami to ponad godzine z tesciowa na telefonie siedzialam i ona wyszperala wszystkie kartki ksiazeczki itd co tam miala. I na jednej kartce z okresu kiedy m byl w wojsku ( ok 15 lat temu) jest napisane:
Wodniak jadra prawego,
ŻYLAKI POWROZKA NASIENNEGO LEWEGO !!!!!
Ja pierwsze myslalam ze sie przeslyszalam bo m zrobil wielkie oczy ze on nawet nie wiedzial ze mial takie badania w wojsku i pierwszy raz to slyszy a jego mama twierdzi ze ona tez tego nie wiedziala!!!
A czy ja sie myle ze to moze byc przyczyna braku plemnikow w nasieniu??? Jeju dziewczyny niech mi to ktoras jakos wyjasni bo ja nerwicy dostane zaraz!!!!

Kredka, oczywiście!!! U nas po usunięciu żylaków parametry poszły w górę! Koniecznie do urologa, usg, Doppler i jesli tylko.lelarz da zielone swiatlo, robic zabieg. Nie musi on pomoc, ale nasz lwkarz twierdził, ze zamiast pakowac leki, trzeba usunac przyczyne. Powodzenia :)

Dziewczyny ani mi nie mowcie bo sie gotuje... nosz kuwa mac !!!!
Tego mojego to ja za jajka zaraz powiesze! Powiedzcie mi jak on mogl o tym nie wiedziec???a tesciowa wziela jego papiery z szuflady jak wyjechalismy i robili remont i w sumie nidgy w nich nie szperala az do dzisiaj... ogolnie gdyby m o tym wiedzial to wiele lat temu zaczelibysmy leczenie, nogdy nie zwolnilabym sie z pracy, ogolnie nasze zycie wygladaloby zupelnie innaczej jakby nie jeden papierek....

I wiecie co mi na mysl jako pierwsze przyszlo? Noe wiem ktora pamieta moja wizyte u wrozki??? Ze caly czas cos wychodzilo m + jego mama ze jakas niewiadoma, takemnica, cos niewyjasnione... i wiem ze czasem macie mnie za wariatke ale to strzal w 10! Przeciez jeden swistek zmienilby calkowicie cale nasze zycie!!!!!!!!! No po prostu sie gotuje!!!

reklama
oj Kredka, ja nie mogę w to uwierzyć:szok: a od kiedy się staracie Twój M nie miał robionego usg jąder? badań urologicznych? ja nie mogę. oddychaj:tak:

aniko u nas też na spokojnie. sami w domku, dobre jedzonko i filmy. a najlepsze że zasnęliśmy i obudziłam się 2 minuty przed północą. budzę M ten lata po domu szampana szuka no cyrk na kółkach. ale udało się

ehhh żeby ten rok był lepszy...

Do góry