reklama
kredka82
Fanka BB :)
Lumia to dobre wiadomosci i madry lekarz a kkropek walczy i zycze z calego serducha zeby ta walke wygral!!!:-*
Kamisia przykro mi bardzo i mocno kibicuje i tak robcie wszystko co mozliwe!! Moze mozesz wziasc jakies ziolowe srodki na uspokojenie? Bo wiesz ze ten stres nie pomoze:-( musisz byc silna dla swojego malenstwa!!:-*
Niebajko no to teraz sie w domu nie przemeczaj!!! Fajnie ze Cie wypuscili:-*
Madziu nasza forumowa najswiezsza mamusiu jak siie czujesz??? Dotarlo??? ;-)
Emi jak Cie znam to Twoj porod to bedzie w 15min bez najmniejszych komplikacji wiec nie zdziwie sie jak nam tu napiszesz ze przed chwila urodzilas
Kamisia przykro mi bardzo i mocno kibicuje i tak robcie wszystko co mozliwe!! Moze mozesz wziasc jakies ziolowe srodki na uspokojenie? Bo wiesz ze ten stres nie pomoze:-( musisz byc silna dla swojego malenstwa!!:-*
Niebajko no to teraz sie w domu nie przemeczaj!!! Fajnie ze Cie wypuscili:-*
Emi jak Cie znam to Twoj porod to bedzie w 15min bez najmniejszych komplikacji wiec nie zdziwie sie jak nam tu napiszesz ze przed chwila urodzilas
G
gość_forum
Gość
Kamisia tulę &&&&
MagdaM33
czuję się dobrze tylko miewam takie mega bolesne skurcze. tak mi ściśnie macicę trzyma kilka sekund i przechodzi. i tak kilka razy dziennie. to mnie martwi, ale cóż nic nie mogę zrobić. wzięłam tabletkę buscopanu i leżakuję. jutro wizyta u lekarza to zobaczymy co i jak.
czy dotarło? nie. jedno jest pewne, że bardzo pragnę tego dziecka. ale od tak dawna jestem ustawiona na opcję "oczekuję", że nie mogę przeskoczyć na opcję "doczekałam się"... zawsze myślałam, że będę się chwalić, a jednak siedzę cicho i narazie jeśli lekarz nie zaleci to idę do pracy jeszcze kilka tygodni.
co do Emi to tak się spodziewam haha
Ja mowie staremu ze skurcze zaczynaja byc bolesne a ten przerażony poleciał isofix bazę montować i mowi ze gotowy nie jest.
To mu mowie, 8 lat razem, 4 lata staran o dziecko, pełna procedura in vitro, 9 mieisecy ciazy - to ile ty jeszcze potrzebujesz czasu?!
( nieśmiało) "Miesiac ?"
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja to rozne bóle Ala miesiaczkowe miałam cały pierwszy trymestrEmi tak robię, jak mnie łapie staram się rozluźnić oddycham głęboko i przechodzi pogadam jutro z lekarzem moze powinnam brać więcej tego rozkurczowego środka? ale nie chcę tak na własną rękę
Teraz znowu heheheh i nabiorą rozpędu w przyszłym tygpdniu
Patrzcie jaka mam prognozę na przyszły tydzien
Załączniki
reklama
Queen
Hej dziewczyny, skoro już wpadłam wczoraj żeby się przypomnieć to jeszcze i dziś pochwalę się, że przed chwilą dzwoniła do mnie pani z naszego oa żeby oficjalnie przekazać mi informację, że dostaliśmy kwalifikację na rodziców adopcyjnych :-) Więc teraz już naprawdę i ostatecznie zaczynamy oczekiwanie na nasze dziecko :-) Ale się cieszę! :-)
P.S. Tym z Was, które teraz szczególnie tego potrzebują, całym sercem życzę, żeby wszystko szczęśliwie się skończyło...
P.S. Tym z Was, które teraz szczególnie tego potrzebują, całym sercem życzę, żeby wszystko szczęśliwie się skończyło...
Podziel się: