reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kamisia nawet nie potrafię znaleźć słów... mam tak wielką nadzieję, że konsultacja da nadzieję. bardzo ściskam. moc ciepłych myśli w waszą stronę&&&

reklama
Lumia to dobre wiadomosci i madry lekarz a kkropek walczy i zycze z calego serducha zeby ta walke wygral!!!:-*

Kamisia przykro mi bardzo i mocno kibicuje i tak robcie wszystko co mozliwe!! Moze mozesz wziasc jakies ziolowe srodki na uspokojenie? Bo wiesz ze ten stres nie pomoze:-( musisz byc silna dla swojego malenstwa!!:-*

Niebajko no to teraz sie w domu nie przemeczaj!!! Fajnie ze Cie wypuscili:-*

Madziu nasza forumowa najswiezsza mamusiu jak siie czujesz??? Dotarlo??? ;-)

Emi jak Cie znam to Twoj porod to bedzie w 15min bez najmniejszych komplikacji wiec nie zdziwie sie jak nam tu napiszesz ze przed chwila urodzilas:-D

Madziu nasza forumowa najswiezsza mamusiu jak siie czujesz??? Dotarlo??? ;-)

Emi jak Cie znam to Twoj porod to bedzie w 15min bez najmniejszych komplikacji wiec nie zdziwie sie jak nam tu napiszesz ze przed chwila urodzilas:-D

czuję się dobrze tylko miewam takie mega bolesne skurcze. tak mi ściśnie macicę trzyma kilka sekund i przechodzi. i tak kilka razy dziennie. to mnie martwi, ale cóż nic nie mogę zrobić. wzięłam tabletkę buscopanu i leżakuję. jutro wizyta u lekarza to zobaczymy co i jak.
czy dotarło? nie. jedno jest pewne, że bardzo pragnę tego dziecka. ale od tak dawna jestem ustawiona na opcję "oczekuję", że nie mogę przeskoczyć na opcję "doczekałam się"... zawsze myślałam, że będę się chwalić, a jednak siedzę cicho i narazie jeśli lekarz nie zaleci to idę do pracy jeszcze kilka tygodni.

co do Emi to tak się spodziewam haha

Lumia!! Juz nie raz tsk było ze te wg lekarzy "słabeusze" pokazały środkowy palec swiatu :)
Magda / duzo odpoczywaj łykaj magnez i cyc do przodu !

Kamisia - tule kochana - suzo siły

Ja mowie staremu ze skurcze zaczynaja byc bolesne a ten przerażony poleciał isofix bazę montować i mowi ze gotowy nie jest.
To mu mowie, 8 lat razem, 4 lata staran o dziecko, pełna procedura in vitro, 9 mieisecy ciazy - to ile ty jeszcze potrzebujesz czasu?!

( nieśmiało) "Miesiac ?"

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Emi tak robię, jak mnie łapie staram się rozluźnić oddycham głęboko i przechodzi:-) :) pogadam jutro z lekarzem moze powinnam brać więcej tego rozkurczowego środka? ale nie chcę tak na własną rękę

Emi tak robię, jak mnie łapie staram się rozluźnić oddycham głęboko i przechodzi:-) :) pogadam jutro z lekarzem moze powinnam brać więcej tego rozkurczowego środka? ale nie chcę tak na własną rękę
Ja to rozne bóle Ala miesiaczkowe miałam cały pierwszy trymestr :)
Teraz znowu heheheh i nabiorą rozpędu w przyszłym tygpdniu :)

Patrzcie jaka mam prognozę na przyszły tydzien
ImageUploadedByForum BabyBoom1451493067.367174.jpg

ImageUploadedByForum BabyBoom1451493076.002027.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1451493067.367174.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1451493067.367174.jpg
    92,6 KB · Wyświetleń: 326
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1451493076.002027.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1451493076.002027.jpg
    92,7 KB · Wyświetleń: 317
reklama
Hej dziewczyny, skoro już wpadłam wczoraj żeby się przypomnieć to jeszcze i dziś pochwalę się, że przed chwilą dzwoniła do mnie pani z naszego oa żeby oficjalnie przekazać mi informację, że dostaliśmy kwalifikację na rodziców adopcyjnych :-) Więc teraz już naprawdę i ostatecznie zaczynamy oczekiwanie na nasze dziecko :-) Ale się cieszę! :-)
P.S. Tym z Was, które teraz szczególnie tego potrzebują, całym sercem życzę, żeby wszystko szczęśliwie się skończyło...

Do góry