reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti krechy takie piękne bo do mnie podobne:-D a tak na poważnie, to wiem aniko że to jeszcze niewiele i dopiero początek.:blink: ile dpt będzie można potwierdzić ciążę na usg??

Ja byłam w 19dpt i był pecherzyk. Pewnie zależy to też od wysokości bety,bo dziewczyny pisały, że serduszko jest przy wysokości 10000. Magda, Twoj Maluszek to wojownik, da radę! Miał mały poślizg z początkiem, ale teraz pójdZie jak burza :) A Tu głową.do góry i uśmiech ma twarzy!

Madziu no test marzenie;-)
Lumia czekam na wiesci od Ciebie i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Niebajko jak dzis? Zostajesz jeszcze czy mozesz wrocic??? :-*

Dziewczyny ja sie obudzilam bo mialam fajkowy koszmar... ze ja znalazlam pol paczki fajek na szafie ??? I schowalam zeby m nie znalazl a on przychodzi z pracy i ma papierosy i mi mowi ze tylko troszke wypalil a ja wpadlam w jakis szał i zaczelam krzyczec ze przez niego nie bede miec dziecka bo jak znajda jakies plemniki to beda slabe i ze nie moze sie poswiecic dla nas i skoro ja moge sie powstrzymac to on tez itd.. i ze w takim razie sie z nim rozwodze i sie obudzilam z bolem glowy.... ech po jaka cholere czlowiek za mlodu siegna po to go.wno zeby tak byc uzaleznionym zeby to sie snilo ???!!!
Dzis 5 dzien na wadze poswiatecznie przed @@ i bez papieroska +3kg !!!!! Masakra....

Madzia, pięknie, krecha na jaką milo się patrzy ;)

Lumia, ja także uważam, że konsultacja jest niezbędna. Może nawet nie jedna. Bo gdyby dziesiąty lekarz konsultujący dał mi iskierkę nadziei, to uczepiłabym się jej z wielką wiarą. Życzę Ci teraz jeszcze więcej sił i jeszcze większej determinacji. &&&&&& dziewczyno!!!

Bella witaj! Ja noszę pod sercem "owoc" drugiej IUI. Test z moczu zrobiłam dzień przed badaniem bety. I pokazał drugą bladziudką kreseczkę. Tobie też tego życzę ;)

Kredka, wiesz że sny odzwierciedlają naszą podświadomość, więc normalne, że śnią Ci się te wstrętne, obrzydliwe, trujące, śmierdzące fajory! ;) A tak na marginesie, ja w realu opieprzałam emka, że przez to, że pali nie możemy zajść w ciążę. Ostatniego wypalił 6 stycznia i do tej pory nic a nic. Jestem z niego dumna. No i po pół roku nam się udało, hm, może coś w tym jest?? ;)

reklama
Niebajko jak tam?? odezwij się:blink:

Kredko tak to jest wszystko się miesza podświadomość podpowiada lęki... ale będzie dobrze;-) ;)

Do góry