reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kamisia, nie dopuszczamy żadnych czarnych scenariuszy. Wszystko będzie dobrze, musisz w to wierzyć. Kochana, dopiero co pisałaś, że dzieciątko odczuwa nasze emocje, więc proszę Cię, dla Waszego Dzieciątka bądź silna. Wiem, że masz milion myśli w głowie... Nie powiem, że wiem co czujesz, bo to nie do opisania... Ale walcz Kamisia, walcz do upadłego!!! Ściskam mocno...;-) ;)

Madzia, oddychaj przeponą, skurcze szybciej przejdą. Podobno wtedy człowiek skupia się na prawidłowym oddychaniu, przestaje myśleć o skurczu i szybciej przechodzi ;) Tak mówi moja położna ze SR.

Queen cudowna wiadomosc!!! Gratuluje z calego serca:-* i zycze Wam aby wasza pociecha szybciutko poznala swoich wspanialych rodzicow:-)

Emi ze tak powiem no to sie kurna nazywa zima;-) zazdroszcze... u nas wszedzie powodzie... u mnie czesc miasta zalana, most nieprzejezdny, zakaz chodzenia nad morze zeby zobaczyc fale;-) my na szczescie w tej wyzszej czesci miasta..

Dziewczyny mam Wam poprawic humor?

Rzucanie palenia ja+m dzien 5:
- ja wlasnie popilam sliwki suszone mlekiem... no wiecie o co chodzi;-)
- m przyniosl sobie miske z maka i czymstam do salonu .. ja patrze i pytam co robisz z ta miska? A m odpowiada z takim slodkim usmiechem - ciasteczka prawie sie poplakalam ze smiechu bo on owszem kulinarnie nie najgorzej ale nidgy w zyciu nic nie piekl!! I stwierdzil ze zwariuje i musi cos zrobic zeby nie myslec o fajkach haha
Ogolnie mam straszne parcie na zarcie..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry