reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Kamisia, nie dopuszczamy żadnych czarnych scenariuszy. Wszystko będzie dobrze, musisz w to wierzyć. Kochana, dopiero co pisałaś, że dzieciątko odczuwa nasze emocje, więc proszę Cię, dla Waszego Dzieciątka bądź silna. Wiem, że masz milion myśli w głowie... Nie powiem, że wiem co czujesz, bo to nie do opisania... Ale walcz Kamisia, walcz do upadłego!!! Ściskam mocno...
zuzik85
Madzia, oddychaj przeponą, skurcze szybciej przejdą. Podobno wtedy człowiek skupia się na prawidłowym oddychaniu, przestaje myśleć o skurczu i szybciej przechodzi Tak mówi moja położna ze SR.
kredka82
Emi ze tak powiem no to sie kurna nazywa zima;-) zazdroszcze... u nas wszedzie powodzie... u mnie czesc miasta zalana, most nieprzejezdny, zakaz chodzenia nad morze zeby zobaczyc fale;-) my na szczescie w tej wyzszej czesci miasta..
G
gość_forum
Gość
To ONA była w ciąży!?!?!?!?!!?!?!?!?! Nosz kur*******
Brak słów!!!!!!
Brak słów!!!!!!
kredka82
Dziewczyny mam Wam poprawic humor?
Rzucanie palenia ja+m dzien 5:
- ja wlasnie popilam sliwki suszone mlekiem... no wiecie o co chodzi;-)
- m przyniosl sobie miske z maka i czymstam do salonu .. ja patrze i pytam co robisz z ta miska? A m odpowiada z takim slodkim usmiechem - ciasteczka prawie sie poplakalam ze smiechu bo on owszem kulinarnie nie najgorzej ale nidgy w zyciu nic nie piekl!! I stwierdzil ze zwariuje i musi cos zrobic zeby nie myslec o fajkach haha
Ogolnie mam straszne parcie na zarcie..
Rzucanie palenia ja+m dzien 5:
- ja wlasnie popilam sliwki suszone mlekiem... no wiecie o co chodzi;-)
- m przyniosl sobie miske z maka i czymstam do salonu .. ja patrze i pytam co robisz z ta miska? A m odpowiada z takim slodkim usmiechem - ciasteczka prawie sie poplakalam ze smiechu bo on owszem kulinarnie nie najgorzej ale nidgy w zyciu nic nie piekl!! I stwierdzil ze zwariuje i musi cos zrobic zeby nie myslec o fajkach haha
Ogolnie mam straszne parcie na zarcie..
Ostatnia edycja:
reklama
G
gość_forum
Gość
No dawaj bo u mnie masakra
Podziel się: