reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
widzę kochane że nie tylko u mnie dołek:(
to też pewnie listopad ma swoją winę
właśnie jestem przed terminem "porodu" i dól ogromny
jak ja was dobrze rozumiem szkoda że nie możemy spotkać się w realu i wyżalić sobie na wzajem myślę że to by nam dużo pomogło

reklama
lopop bardzo Ci współczuję -nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak się czujesz, ale na pewno bardzo Ci smutno-trzymaj się kochana-też często myślę jak by fajnie było spotkać sie w realu, ale jesteśmy z tak różnych miejsc, że to niemożliwe więc zostaje nam forum:-)

lopop tez bym chciala sie z wami wszystkimi spotkac , taka rozmowa bardzo oczyszcza... musimy sie niestety zadowolic BB.... biedna tulam Cie :*

a wiecie co jak przestalam szukac pracy to praca sama przyszla.. dostalam robote w takim ala przedszkolu tylko popoludniowym... zobaczymy jutro bede dzwonic i sie umawiac na 1 spotkanie... heh....

Błonka super czyli jednak jak przestajemy o to walczyć samo się udaje ... więc może kiedyś całkiem naturalnie zafasolkujemy???

dziękuję za ciepłe słowa

heh no chyba na to wychodzi.. to tak jak z rzeczami martwymi.. sa zlosliwe, jak czegos szukasz to nie mozesz znajsc albo sie psuje jak cos potrzebujesz , a jak nie potrzebujesz to zawsze wszystko dziala... i jest na swoim miejscu.... ZAWSZE :) jakas filozofia zycia w tym jest ;p

nie ma na co :*

heh no chyba na to wychodzi.. to tak jak z rzeczami martwymi.. sa zlosliwe, jak czegos szukasz to nie mozesz znajsc albo sie psuje jak cos potrzebujesz , a jak nie potrzebujesz to zawsze wszystko dziala... i jest na swoim miejscu.... ZAWSZE :) jakas filozofia zycia w tym jest ;p

nie ma na co :*
coś w tym jednak jest:-):-):-)

zmykam bo teściowa woła na obiadek
dzisiaj jej dyżur:):)

Cześć kobitki, pozwolicie że do Was dołączę??

Przez jakiś czas siedziałam na "staraczki po raz pierwszy" ale tam wszystkie zaciążone :-) a wiadomo jak się to ciężko czyta.

Może tak w skrócie...staramy się od 10 msc, u mnie jak narazie nic nie stwierdzili, mąż ma problemy z upłynnianiem i ruchliwością, i jak na razie zakwalifikowali nas do IUI.
Własnie czekam na @ i w tym cykli mam mieć zrobioną sono-HSG. Boje się strasznie że będzie coś nie tak, że nie wyjdzie, a czas leci....no coż, komu ja to mówie wiecie co czuje.

Ściskam was wszystkie

Hejka, mi zostaly jeszcze dwie tabletki i w srode jade na USG, bedziemy patrzec na moje pierwszy raz wychodowane pecherzyki dzieki tabletkom, oby bylo wszystko ok bo wtedy w grudniu podchodze do pierwszej ins. Chcialabym zeby ten czas szybciej lecial..
Witaj Hera81, ja to tu za wiele sie nie udzielam ale co jakis czas cos skrobne i oczywiscie ze mozesz do nas dolaczyc. Powodzenia na HSG, oby wszystko bylo dobrze.

reklama
Cześć kobitki, pozwolicie że do Was dołączę??

Przez jakiś czas siedziałam na "staraczki po raz pierwszy" ale tam wszystkie zaciążone :-) a wiadomo jak się to ciężko czyta.

Może tak w skrócie...staramy się od 10 msc, u mnie jak narazie nic nie stwierdzili, mąż ma problemy z upłynnianiem i ruchliwością, i jak na razie zakwalifikowali nas do IUI.
Własnie czekam na @ i w tym cykli mam mieć zrobioną sono-HSG. Boje się strasznie że będzie coś nie tak, że nie wyjdzie, a czas leci....no coż, komu ja to mówie wiecie co czuje.

Ściskam was wszystkie

Witaj kochana :) a ile sie juz staracie? mi juz 3 latka suknelo niestety...
a sono sie nie boj bo nie boli tak jak zwykle hsg :) mnie troche bolalo jak przy lekkiej miesiaczce :) noł panika :)
po IUI bedzie fasoleczka zobaczysz :) trzymam kciuki :)

Do góry