reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Emi
Serdecznie Ci dziękuje za informację. Jutro zadzwonię do tego lekarza.:*

Stacy
Też trafiłam na dr Blacharza jak przeszukiwałam forum. Niestety pierwszy wolny termin ma w lutym....Dr JAch nie ma nic zapisane - będę dzwonić.

Kredko
Kochana om - to trmin wg ostatniej miesiączki - czyli ,że dzieciatko jest większe niż z tego terminu, a ze niby pęcherzyk w którym jest jest o tydzień młodszy (jeśli chodzi o wymiary)

Aniko
Wiem:*

Bella
Witaj. Myślę, że Dziewczyny posłużą dobrą ]radą - ja niestety nie mam teraz głowy do tego - wybacz....

Dziewczyny znalazłam jednego gin co jutro przyjmuje! Straszy - więc licze ,że doświadczony - ma dużo dobrych opinii. JEzzeli nie przyjmie mnie jutro żaden z tych co Dziewczyny ddoradziły, jadę do tego http://www.znanylekarz.pl/andrzej-balasz/ginekolog/krakow.

Kochane jesteście:*

reklama
Bella, takie objawy o niczym nie świadczą. nie przesądząją ani w jedną, ani w drugą stronę. cierpliwie musisz poczekać do dnia testowania i najlepiej zrobić betę, bo ona jest najbardziej wiarygodna :) powodzenia :)

anika 11. dzieki za odpowiedz. Mam nadzieje ze bedzie dobrze bo u nas mamy problem u mojego meza ale dajemy sobie z tym rade. Wrazie co bede pisac do was o rady. Bo jak czytam wszystkie posty to fajne z was dzieczyny my z mezem jestesmy razem juz siedem lat a staramy sie od dwoch najpierw bylo naturalnie a pozniej zaczelismy iui potem przerwa po pierwszym razie pojechalismy za granice no teraz drugi raz. Poczekamy zobaczymy.

Lumia zajrzałam właśnie do Ciebie. super że znalazłaś dr. wciąż czekam na wiadomości i wszytsko z zaciśniętymi kciukami &&&

Kamisia &&&

Niebajko wychodzisz?? jak się czujecie??

Bello
witaj. niestety jak dziewczyny napisały, musisz czekać do terminu @. uwierz, że każda z nas wie jak to trudne. życzę powodzenia:-) :)

reklama
jak nie jak tak:-) :) druga kreska wyraźniejsza:-D pokazuje M, a on pyta: po co robiłaś znowu, przecież wczoraj wyszedł pozytywnie. mówię, że chciałam zobaczyć czy kreseczka będzie wyraźniejsza, a on do mnie: już wiemy że tam jest to ich nie męcz:szok:
więc mu wytłumaczyłam że siusiać muszę:-p

ale dziś uświadomiłam sobie pewną rzecz. że ja chcę mieć dziecko. cieszę się że jestem w ciąży (boszsz ja to piszę:confused:) ale przede mną jeszcze wiele miesięcy działań żeby urodzić zdrowo dziecko... boję się... ale zrobię wszystko co będzie trzeba

Załączniki

• Zdjęcie-0289.jpg
    Zdjęcie-0289.jpg
    208,6 KB · Wyświetleń: 62
Do góry