reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Kamisia, podejrzewają. Od podejrzenia do diagnozy daleka droga. Wiesz, że lepiej dmuchać na zimne. W szpitalu sprawdzą wszystko dokładnie. A jak ilość wód płodowych, poprawiło się? Kiedy następna wizyta?
kamisia871
Moj lekarz jest prawie pewien a i na usg bez jego podpowiedzi widac bylo gdzie problem....torbiel na torbielu,nerki nie pracują prawidłowo,a wody płodowe -jest ich bardzo mało...
G
gość_forum
Gość
Kamisia jestesmy z Toba pisz co i jak &&&&&&&&&
M26
Kamisia musisz być dobrej myśli i być teraz bardzo dzielna. Jesteśmy z Tobą i trzymamy za Was kciuki
Kamisia,
Kochana Ty moja. Nie umiem nic napisać, a tak bardzo bym Chciała....
Magda
Tak się cieszę, że zobaczyłaś te upragnione dwie krechy&&&&&&&&&&
Dziewczyny,
Beta przyrosła znowu tylko 600! z 3200 na 3800. Zarodek jest, nawet starszy niż na om. Akcja serca również. Tylko pęcherz tydzień młodszy...Twierdzi, że nie podoba mu się ten pęcherz i że coś jest nie tak, że niby nie ma odpowiedniej rekcji z tym co go otacza...
Ale lekarz powiedział,że konsultował to nawet genetykami i raczej nic z tego nie będzie....
Nawet powiedział, że mam leki odstawić. Choć jak zobaczył moją reakcję powiedział,że jak chce to mogę je brac dalej.
W czwartek mam przyjść na wizytę i zapobiegawczo nie jeść nic 4 godz...więc wiecie co to oznacza.....
Nie wiem co robić. Nie potrafię odstawić leków jak widziałam dzieciątko i wiem, że nim wszystko ok....
Zakłada tez ,że mooże wczesniej zacznę plamić....ehhhhh
Jutro jeszcze pojadę na konsultacje doo jakiegoś gin...
Macieee może kogoś godnego polecenia z krakowa lub okolic?
Bożę już mam tego wszystkiego dosć!!!!!
Kochana Ty moja. Nie umiem nic napisać, a tak bardzo bym Chciała....
Magda
Tak się cieszę, że zobaczyłaś te upragnione dwie krechy&&&&&&&&&&
Dziewczyny,
Beta przyrosła znowu tylko 600! z 3200 na 3800. Zarodek jest, nawet starszy niż na om. Akcja serca również. Tylko pęcherz tydzień młodszy...Twierdzi, że nie podoba mu się ten pęcherz i że coś jest nie tak, że niby nie ma odpowiedniej rekcji z tym co go otacza...
Ale lekarz powiedział,że konsultował to nawet genetykami i raczej nic z tego nie będzie....
Nawet powiedział, że mam leki odstawić. Choć jak zobaczył moją reakcję powiedział,że jak chce to mogę je brac dalej.
W czwartek mam przyjść na wizytę i zapobiegawczo nie jeść nic 4 godz...więc wiecie co to oznacza.....
Nie wiem co robić. Nie potrafię odstawić leków jak widziałam dzieciątko i wiem, że nim wszystko ok....
Zakłada tez ,że mooże wczesniej zacznę plamić....ehhhhh
Jutro jeszcze pojadę na konsultacje doo jakiegoś gin...
Macieee może kogoś godnego polecenia z krakowa lub okolic?
Bożę już mam tego wszystkiego dosć!!!!!
reklama
M26
Lumio jedź koniecznie na konsultacje do kogoś, tylko niestety z tych okolic nikogo nie znam. Ja chyba bym nie odstawiłam leków, serduszko jest, beta mało rośnie, ale rośnie. Trzymam mocno kciuki i ja cały czas wierze
Podziel się: