reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kamisia, podejrzewają. Od podejrzenia do diagnozy daleka droga. Wiesz, że lepiej dmuchać na zimne. W szpitalu sprawdzą wszystko dokładnie. A jak ilość wód płodowych, poprawiło się? Kiedy następna wizyta?

Moj lekarz jest prawie pewien a i na usg bez jego podpowiedzi widac bylo gdzie problem....torbiel na torbielu,nerki nie pracują prawidłowo,a wody płodowe -jest ich bardzo mało...

Kamisia nie do konca wiem co to znaczy ale musimy byc dobrej mysli!!! Nie takie cuda sie tu zdarzaly i zdarzaja wiec nie ma jeszcze co sie martwic! Mam nadzieje ze bedzie dobrze!! Trzymajcie sie:-*

Kamisia zaczelam czytac w necie i znalazlam takie cos:
prof. Szaflik jest w ICZMP w Łodzi.
Przyjmuje też prywatnie (Diason, Radwańska. 1,90-452 Łódź.
tel.: 42 636 20 54)

Kamisia,
Kochana Ty moja. Nie umiem nic napisać, a tak bardzo bym Chciała....

Magda
Tak się cieszę, że zobaczyłaś te upragnione dwie krechy&&&&&&&&&&

Dziewczyny,
Beta przyrosła znowu tylko 600! z 3200 na 3800. Zarodek jest, nawet starszy niż na om. Akcja serca również. Tylko pęcherz tydzień młodszy...Twierdzi, że nie podoba mu się ten pęcherz i że coś jest nie tak, że niby nie ma odpowiedniej rekcji z tym co go otacza...
Ale lekarz powiedział,że konsultował to nawet genetykami i raczej nic z tego nie będzie....:no2::no2::no2:
Nawet powiedział, że mam leki odstawić. Choć jak zobaczył moją reakcję powiedział,że jak chce to mogę je brac dalej.
W czwartek mam przyjść na wizytę i zapobiegawczo nie jeść nic 4 godz...więc wiecie co to oznacza.....
Nie wiem co robić. Nie potrafię odstawić leków jak widziałam dzieciątko i wiem, że nim wszystko ok....
Zakłada tez ,że mooże wczesniej zacznę plamić....ehhhhh
Jutro jeszcze pojadę na konsultacje doo jakiegoś gin...
Macieee może kogoś godnego polecenia z krakowa lub okolic?

Bożę już mam tego wszystkiego dosć!!!!!

reklama
Lumio jedź koniecznie na konsultacje do kogoś, tylko niestety z tych okolic nikogo nie znam. Ja chyba bym nie odstawiłam leków, serduszko jest, beta mało rośnie, ale rośnie. Trzymam mocno kciuki i ja cały czas wierze

Do góry