reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dziewczyny błagam trzymajcie i nie puszczajcie. wasze kciuki sprawiają cuda.

właśnie dzwoniła embriolog i tak uwaga: mam 7 blastek. czy pojmujecie, cała się trzęsę. dziś podadzą mi 2 które są piękne jak literatura pisze. pozostałe są bardzo ładne i jadą na zimowisko:-D czyli wszystkie podobne do mnie :-D
ja co chwilę pytam męża czy ja naprawdę rozmawiałam przez ten telefon:-D
oczywiście nic nie zrozumiałam kiedy czytała mi morfologię, ale w trakcie wizyty dostaniemy epikryzę.

dziękuję Wam , że jesteście:tak:

Lomatko !! Coz za info :)
Bierz do domu maluchy nogi i nogi na krzyż !!!

Madzia no to mie moze byc innaczej!!! To beda najpiekniejsze swieta... zobaczysz!!!!!!! Jestem z Toba i po prostu wierze ze tym razem bedzie fasolka:-D tule sciskam caluje:-*:-*:-*

witam kobietki :-) oj widzę, że się dzieeeeje - i bardzo dobrze :-)

na wstępie Luska, Pyreczka witam, bo nie miałam kiedy się przywitać :-) dobrze trafiłyście, wszystkie kobietki tutaj są wspaniałe i naprawdę wspierają wirtualnie przez co łatwiej przetrwać :-) trzymam kciuki za dalsze kroki &&&&

kredko widzę plan działania ustalony, więc trzeba myśleć pozytywnie, że wszystko się uda, pierś do przodu i dużymi krokami przed siebie :-) trzymam kciuki za walkę z paleniem, mi się udało rzucić miesiąc przed iui, więc trzymam kciuki i za Ciebie &&&& ja miałam iui w Gdańsku w invikcie i jestem zadowolona z całego czasu, który mi poświęcili :-)

MagdaM cóż za wieści, rety !!!! super, aż buzia się uśmiecha, oby wszystko dalej szło tak pozytywnie jak dotychczas, trzymam kciuki za dalsze pozytywne wieści &&&&

Beti super, że ze ślubem wszystko poszło ok, teraz dłuuugo będziecie wspominać skoro takie jaja były :-) nasz ślub też do dziś jest wspominany i nie raz się naśmiejemy z wielu sytuacji :-)

Z kalendarza widzę, że M26 dziś wizytę ma, ciekawe jakie dalsze kroki....

marzen88 trzeba cały czas myśleć pozytywnie, wiem, że to nie takie proste, ja przeryczałam wiele chwil, brak sił przychodził często,ale w końcu się udało więc i wszystkim kobietkom na forum musi się udać, wierzę w to i tak musi być !!!!

Trzymam kciuki za wszelkie kolejne kroki &&&&, kurka wodna oby przyszły rok był pełen niespodzianek :-)

reklama
Do góry