reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
GRUDZIEŃ

14 - M26 -
wizyta i dalszy plan działania
15 - :*
16 - niebajka -
kontrola w poradni diabetologicznej
18 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
23 - pyreczka -
beta hcg
23 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
24 -
25 -
26 -

29 - kamisia -
wizyta kontrolna u gina
30 - niebajka -
3 usg prenatalne
31 - niebajka -
wizyta u gina prowadzącego

STYCZEŃ

11 - Kredka - przylot do PL, zmiana kliniki, diagnostyka emka :)
27 - stacy - 3 badanie genetyczne

Anika11 - crio :)
Beti - kolejny krok :)

reklama
Kamisia no ja jestem bardzo ciekawa wrazen z invicty tym bardziej ze pewno odwiedze dwa oddzialy wiec bede mogla porownac:-) ale na razie odsuwam wszystkie mysli i plany i tym razem niech robia co chca

dziewczyny JESTEŚMY podano mi 4AA i 4AB. zabieg przebiegł szybko i sprawnie. kompletnie nic nie czułam. do krio zostały 3AB, 1BB, 2AA, 1BB,2BC. nie wiem co to znaczy bo embriolog powiedziała, że ładne, a lekarz który robił transfer że słabe.
ale tym sobie teraz głowy nie zaprzątam. mam dwa maluszki, które zostaną ze mną przez najbliższe 9 mcy, a będę to potwierdzała 17, 19, 24 i 31 grudnia:-). po ET lekarz powiedział, że wszystko tak pięknie, że musi się udać i on nie widzi inaczej.
teraz coś zjem i padnę chyba bo i relanium działa i emocji moc. mam L-4 do końca tygodnia

dziękuję Wam gorąco że jesteście i tak mnie wspieracie:-)

chciałabym, ale boję się... wiecie, że wszystko w klinice zamknęło się w 7 wizytach??:szok: szok jak to policzyłam. w tym dwie informacyjne
jutro jestem umówiona z ciężarną szwagierką na lepienie pierogów, możeby się o nią poocierać;-)

reklama
Do góry