reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magda ale super wiadomości od samego rana. Juz jesteście w trójkę ;) tak jak mówi lekarz, nie może się nie udać. Czekamy do 17.
Dostałam dzisiaj na wizycie listę badań do zrobienia, i jeśli mi się uda to mam z wynikami przyjść jeszcze przed świętami , albo odrazu po świętach, żeby nie tracić cyklu i startujemy. Na początku lekarz proponował miesiąc z antykami, a później stymulacja, ale później doszliśmy do wniosku ze odpuscimy antyki. Bardzo się ciesze z dzisiejszej wizyty. Wiec jeśli wszystko będzie ok to w połowie stycznia będzie punkcja i transfer

M26 to dzisiaj dzien wspanialych wiadomosci:-)
Ja wlasnie kupilam bilety powrotne na piatek rano ( przylot 11sty w pon)wiec mam nadzieje ze sie wyrobimy ze wszystkim.

A mam pytanie czy ktorejs m mial biopsje robiona? Bo ciekawa jestem jak to wyglada to znaczy czy dlugo m bedzie dochodzil do siebie itd.

Madzia
Piękny wynik&&&&

Ja dziś tylko o sobie, bo wielki smutek mnie ogaarnął. Jutro jadę chyba tylko usłyszeć wyrok. Beta z dziś ok 2900 (wynik tydzień temu 2200) więc sytuacja oczywista - to konieć mojej ciąży.
I błagam nie karmcie mnie złudną nadzieją....:no::-:)-:)-(

reklama
Święta, siostra w ciąży, 3 strata ....nie chce mi się żyć;((((:)no::-(
A jutro, jak zwykle w pracy, dobra mina do złej gry.....
życie....

Do góry