reklama
stacy
Fanka BB :)
Magda - trzymam kciuki &&&&
Kredko - byłaś u lekarza z tymi plecami?
Kredko - byłaś u lekarza z tymi plecami?
kasik36
MagdaM dzwonili???????????
M26
Magda dalej cisza? Kurcze, siedzę jak na szpilkach
MagdaM33
nie zadzwonili. wiadomo, że żeby nie zwariować trzeba sobie to jakoś wytłumaczyć. w invicie jest tak że trzeba na centrum obsługi zadzwonić i zamówić telefon od embriologa. i myślę że pani u której składałam zamówienie nie zaznaczyła tego zamówienia. teraz pozostaje modlić się żeby już nie dzwonili bo to będzie oznaczało transfer w poniedziałek.
boszsz prosto z transferu do wariatkowa
boszsz prosto z transferu do wariatkowa
M26
No to niech już nie dzwonią
stacy
Magda -brak wiadomości to dobrze. Mi zawsze mówili że dzwonią jak sie coś dzieje. Jak jest wszystko w porządku nie informują, chyba że ktoś sobie życzy. O której masz planowo transfer?
U nas dzisiaj piękna pogoda, zupełnie jak by to wiosna się zaczynała:-) od razu człowiek ma inne nastawienie do życia.
U nas dzisiaj piękna pogoda, zupełnie jak by to wiosna się zaczynała:-) od razu człowiek ma inne nastawienie do życia.
reklama
MagdaM33
Magda, skoro nie dzwonili, to jutro transfer planowo!!! Brak wiadomości, to dobra wiadomość jak się fizycznie czujesz po punkcji? Wszystko ok? O psychikę nie pytam, bo to stres nie do opisania...
aniko jestem zaskoczona, bo czuję się bardzo dobrze. tylko do piątku miałam lekko ociężały brzuch, ale nawet nie brałam nic p. bólowego. od wczoraj super, brzuch miękki i jakbym nie miała zabiegu.
trzymam się myśli że jak nie zadzwonili to dobrze wróży. szczerze mówiąc to położyłabym się już spać i wstała rano;-)
stacy jedziemy na 13, o 13:10 rozmowa z embriologiem, a transfer o 13:40.
M26 :-*
byliśmy zawieść paczkę, poznałam naszą wolontariuszkę, super dziewczyna. przegadałyśmy godzinę jakbyśmy się znały od dawna. paczka do rodziny trafi popołudniu:-) a w drodze powrotnej kupiliśmy choinkę. ja chciałam już dziś ubrać ale M. powiedział , że za wcześnie i zamknął w garażu;-)
Podziel się: