reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
nie zadzwonili. wiadomo, że żeby nie zwariować trzeba sobie to jakoś wytłumaczyć. w invicie jest tak że trzeba na centrum obsługi zadzwonić i zamówić telefon od embriologa. i myślę że pani u której składałam zamówienie nie zaznaczyła tego zamówienia. teraz pozostaje modlić się żeby już nie dzwonili bo to będzie oznaczało transfer w poniedziałek.
boszsz prosto z transferu do wariatkowa:tak:

Magda, skoro nie dzwonili, to jutro transfer planowo!!! Brak wiadomości, to dobra wiadomość :) jak się fizycznie czujesz po punkcji? Wszystko ok? O psychikę nie pytam, bo to stres nie do opisania...

Magda -brak wiadomości to dobrze. Mi zawsze mówili że dzwonią jak sie coś dzieje. Jak jest wszystko w porządku nie informują, chyba że ktoś sobie życzy. O której masz planowo transfer?

U nas dzisiaj piękna pogoda, zupełnie jak by to wiosna się zaczynała:-) od razu człowiek ma inne nastawienie do życia.

reklama
Magda, skoro nie dzwonili, to jutro transfer planowo!!! Brak wiadomości, to dobra wiadomość :) jak się fizycznie czujesz po punkcji? Wszystko ok? O psychikę nie pytam, bo to stres nie do opisania...

aniko jestem zaskoczona, bo czuję się bardzo dobrze. tylko do piątku miałam lekko ociężały brzuch, ale nawet nie brałam nic p. bólowego. od wczoraj super, brzuch miękki i jakbym nie miała zabiegu.

trzymam się myśli że jak nie zadzwonili to dobrze wróży. szczerze mówiąc to położyłabym się już spać i wstała rano;-)

stacy
jedziemy na 13, o 13:10 rozmowa z embriologiem, a transfer o 13:40.

M26 :-*

byliśmy zawieść paczkę, poznałam naszą wolontariuszkę, super dziewczyna. przegadałyśmy godzinę jakbyśmy się znały od dawna. paczka do rodziny trafi popołudniu:-) a w drodze powrotnej kupiliśmy choinkę. ja chciałam już dziś ubrać ale M. powiedział , że za wcześnie i zamknął w garażu;-)

Do góry