reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magdo bardzo sie ciesze z wynikow, ale jak to zaplodnili Ci 8 komorek?!
Przeciez teraz tylko 6 moga niezaleznie czy program, czy prywatnie. ?!

reklama
Ja zareczynowy noszę od święta niestety bo bardzo zahacza mi sie w pracy:/ Poza tym ciągle coś kleje, maluję i tym sposobem myje ręce tysiąc razy na dzien i trochę to niewygodne :-)

Kredka ja mam piercionek z apartu mam go od 6 lat ale uwazam na niego ale jest idealny nie zahacza sie o nic ale musze go powiekszyc bo palce mi troche puchna.
Melduje wredna @ pojawila sie w nocy tak bolesna ze szok ale zalape sie na monitoring i iui przed swietami skacze ze szczescia

Magda - super wiadomości :-) trzymam kciuki do soboty &&&&& jak to wyglądało przy poprzednich procedurach?

Kredka - raczej ciężko będzie Ci znaleźć. Nie rozmyślaj nie potrzebnie bo to Ci nic nie da. Poczekaj spokojnie na wizytę, zobaczysz co będzie.

Lumia - jak się czujesz?

Zuzik - proszę wpisz mi kolejną wizytę u gina na 23.12. i na 27.01 ost badanie genetyczne. :-)

dziewczyny dzięki za dobre słowo. bardzo się boję

Niebajko, to chyba niemożliwe... przecież w klinikach znają prawo

stacy proszę nie każ mi przypominać sobie poprzednich procedur, zakończyły się tak że wyparłam je ze świadomości...

kredka ale lipa z tym brylantem. ja mam brylant w obrączce i często sprawdzam czy tam jest

Lumia ja też dziś pakuję (przywiozłam dziś jeszcze pół bagażnika produktów) wydrukowałam już nalepki i chcę jutro zamknąć paczkę. też jedziemy w niedzielę zawieźć, ale my tylko do magazynu. już nie mogę się doczekać relacji z reakcji

edytuję bo poczytałam
Niebajko 6, chyba że kobieta ma 35 lat bądź więcej to wtedy wszystkie. ja już skończyłam 35 lat

Ostatnia edycja:
GRUDZIEŃ

14 - M26 -
wizyta i dalszy plan działania
15 -
16 - niebajka -
kontrola w poradni diabetologicznej
18 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
23 - pyreczka -
beta hcg
23 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
24 -
25 -
26 -

29 - kamisia -
wizyta kontrolna u gina
30 - niebajka -
3 usg prenatalne
31 - niebajka -
wizyta u gina prowadzącego

STYCZEŃ

11 - Kredka - przylot do PL, zmiana kliniki, diagnostyka emka :)
27 - stacy - 3 badanie genetyczne

Anika11 - crio :)
Beti - kolejny krok :)

Ostatnia edycja:
Stacy
Jest dobrze:) Choć jestem wyczerpana tym tygodniem:) Ale jakoś właśnie zamiast zmęczenia miałam power w tym tygodniu. Tylko dziś jakiś spadek sił. No i () () bolą i takie fajne pełne się zrobiły:p hahahah:-)

Magda
O kurczak:szok: dobrze,że mi przypomniałaś o naklejkach - zapomniałabym kompletnie:sorry: W domu nie mam drukarki więc pozostanie zapisać jakoś fajnie na kartce i przyczepić:) Dziś zakupiłam papier pakunkowy:) w rolce 6 mm więc na większe paczki starczy. Najtrudniej będzie zapakować pralko-wirówkę:)

Luska
Nie jestem wolontariuszem:) Razem z MAgda jesteśmy "Darczyńcami":-):tak::happy:i bierzemy udział w Szlachetnej Paczce:)

Dziewczyny,
Mam jeszcze do Was ogromną prośbę potrzebuję pomocy w interpretacji wyników - już kiedyś o to pisałam. Poprosiłam o to również na innym watku, ale nie otrzymałam odpowedzi.
Jest to dla mnie bardzo ważne, czy te wyniki są ok?:

insulina 2,0 norma 2,6-24,9

po pierwszym obciązeniu 33,2
PO drugim obciążenniu 31,6
Tu nie było podanych norm:no:

Bo jezeli by coś było nie tak to chyba jakies tabletki trzeba prac. TaK> ?

reklama
Lumia ja sobie dziś w pracy podrukowałam. ja w papier ozdobny pakuję tylko pudło z upominkami specjalnymi, bo nagadali mi w zeszłym roku, że szkoda kasy na papier, że niby za te pieniądze można coś jeszcze dokupić. a że w mojej drużynie jest demokracja to zostałam przegłosowana.
a wiesz, że bedziesz na miejscu w magazynie wypełniać ankietę i tam należy podać ile osób wspólnie z tobą tworzyło paczkę i jaka jest mniej więcej wartość paczki. oni to potrzebują do statystyk:tak: radzę sobie zawczasu przygotować odpowiedź bo później są takie emocje że no.

edytuję bo chcę się zwierzyć wlazła mi ta piosenka do głowy słucham ją w kółko od godziny https://www.youtube.com/watch?v=cxtnot8lY4U

Ostatnia edycja:
Do góry