reklama
niebajka
Fanka BB :)
Magda! Przepraszam! Kompletnie zapomnialam ze ten zapis zostaje... skupilam sie ostatnio na tym, ze gdybym ja jeszcze probowala prywatnie to mnie lajzy ogranicza... dobrze ze Ciebie to n i e dotyczy!! &&&& n i eustannie!
Lumia ja insuliny nie ogarniam tylko z cukrem mialam do czynienia..
Kredko doczytalam o brylancie:/ ale chamstwo! Ja swojego gpsa zareczynowego nosze non stop. Mimo ze w pracy warunki srednie dla bizuterii, ale nie umiem go sciagnac. Jak bez majtek sie czuje albo i gorzej:l Mam w nim jednego brylanta, wiec jakby wypadl, to o matko i corko...
Aniko oproznilam wlasnie
Lumia ja insuliny nie ogarniam tylko z cukrem mialam do czynienia..
Kredko doczytalam o brylancie:/ ale chamstwo! Ja swojego gpsa zareczynowego nosze non stop. Mimo ze w pracy warunki srednie dla bizuterii, ale nie umiem go sciagnac. Jak bez majtek sie czuje albo i gorzej:l Mam w nim jednego brylanta, wiec jakby wypadl, to o matko i corko...
Aniko oproznilam wlasnie
kredka82
Marzen no ja tez bardzo czesto rece myje... juz sie pogodzilam a nawet przez caly dzien nie myslalam o tym bo mialam istny zajob i moze jak bedziemy w pl to dam zeby mi wprawili.
Luska no widzisz znowu sie sprawdzilo co mowilysmy
Magda i Lumia juz to pisalam ale powtorze - SZACUN !!!
Dziewczyny czyli co gdybym miala kiedys prywatnie in vitro to mi tylko 6 moga zaplodnic????? No to chyba jakis zart!
Aniko jak samopoczucie? Dol minal?
Luska no widzisz znowu sie sprawdzilo co mowilysmy
Magda i Lumia juz to pisalam ale powtorze - SZACUN !!!
Dziewczyny czyli co gdybym miala kiedys prywatnie in vitro to mi tylko 6 moga zaplodnic????? No to chyba jakis zart!
Aniko jak samopoczucie? Dol minal?
MagdaM33
Kredko, tak. tylko 6. po****** to jest, bo ograniczając prawdopodobieństwo powstania nadliczbowych zarodków ograniczają szansę na ciążę. ale co ich to? nikt z tych debili nie myśli o nas kobietach, o naszym zdrowiu, o obciążeniu dla naszego organizmu.
teraz raczej się nie przyda, ale zniosę chyba dodatkowe jajko. oczekiwanie aż do popołudnia bo embriolog będzie dzwonił pomiędzy 13 a 14
teraz raczej się nie przyda, ale zniosę chyba dodatkowe jajko. oczekiwanie aż do popołudnia bo embriolog będzie dzwonił pomiędzy 13 a 14
reklama
kredka82
A ty kredka jak sie czujesz?
Plecy troche lepiej, ogolnie zmeczona no i bardzo pracowity weekend przedemna..
Podziel się: