reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredka
Normalnie:angry::angry::angry: klapsa dostaniesz za te dołowanie. A kto jeszcze chwilę temu opierniczał mnie za czarnowidztwo:tak::tak:;-):-) Odganiamy czarne myśli. To rozkaz:)

Zuzik:)
No kurcze nie ukrywam,że roboty jest, ale to mój sposób na nie zamartwianie się. Może to dziwnie zabrzmi, ale dzięki temu nie myślę caly czas o tym czy na majtkach nie ma krwi....wiem, że to głupie i dziwnie brzmi - ale jakże prawdziwe:zawstydzona/y:.

Ja wizytę mam 15.12. Nie upominalam się bo w sumie to nie wiem czy chce być na liście:) to tylko proszę jak co wpisz - wizyta u gin:)

Smerfetka
Ja biorę 7,5 mg i cały czas mnie korci brać więcej..ehhhhh Bo mnie przeciwciała wyszły w mianie 1:1280 + do tego mam acard + clexan 0,4 + duphaston+luteina i jeszcze febidion 1.

Stacy
Rośnie w siłę Fasolina:)&&&

Magda
Szaleństwo:-)

Ja jutro pakuje dary w paczki :) takie wielkie pudła z prezentami i wielkimi wstazkami:) i o 12 w niedziele jestem umówiona w magazynie:) Paczkę jedziemy zawieść razem z wolontariuszką:)

Ostatnia edycja:
Lumia, to my w serduchach wpiszemy sobie Twoją wizytę, a jak nie jesteś pewna kalendarza, to wiesz, lepiej nie. A tym samym niech wszystko dobrze się dzieje &&&

Kredka :szok: O raju... mało jednego...;-)

Kredko moze gdzieś jest poszukaj, krzyz mnie boli jajniki od rana wiec @ pojawi sie nie dlugo szyjka juz sie obnizyla modle sie by @ pojawila sie jutro bo wtedy zalape sie na iui w wigilie lumia jestes wolontariuszka?

Magda, wiedziałam, ze będzie dobrze! Twój zestaw leków od razu mi się spodobał :)

Lumia, wiZyta za pasem :*

Kredki, ale numer z tym beylantem! Oby się znalazł!

reklama
Dziewczyny nie ma szans bo on jest malutki bo jest 5 obok siebie wiec sa male... to juz 3 raz:-( pierscionek byl 3 razy w reklamacji po czym dali mi nowy 5 lat temu i bylo ok az do dzisiaj. Jakis wadliwy model. Kupilismy w kruku i wszystkie wczesniejsze reklamacje byly ok i bezplatnie robili ale teraz to chyba juz za dlugi czas bo 9 lat temu zareczyny byly... zreszta ja nie mam szczescia do bizuterii bo obraczke tez mam juz druga:-) przed koscielnym slubem zgubilam ( mielismy pierwsze cywilny a po 2.5 roku koscielny) bo wtedy tak schudlam i mi zleciala gdzies...

Do góry