reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ooooooo to bedziesz pierwsza bo ja dopiero @ bede miała 13 stycznia więc owu koniec stycznia,czyli dokładnie jak rok temu z moimi CYCUSIAMI oby czuwały tam nade mną :-):tak:

Dziewczyny tak mnie jakos dopadlo ze pewno g**no zalatwimy.. bo z ta biopsja to na 100% jeszcze nie wiadomo i dopiero lekarz na wizycie zdecyduje. A iui i tak nie bedzie no chyba ze jakis cud sie wydarzy... mimo ze powimmam miec owu wlasnie jak przylecimy. Juz sama nic nie wymyslam niech lekarz decyduje i tyle. Ogolnie to chyba swiateczny bezdzietny smutek mnie dopada... i tak sobie wyobrazam ze bym z dziecmi piekla ciasteczka ubierala choinke spiewala piosenki a tu du.pa...

Kredko bądz dobrej myśli,zabierz ze sobą wszytkie badania jakie macie Ty i Twój M,może akurat coś się ruszy :-) mnie też co jakiś czas dopada,że nie wiem czy to wszystko się uda i czy to wszytko ma jeszcze jakiś sens :-( ale dobre myślenie przyciąga dobrą karmę :-) musimy wierzyć :-) tulę Cię mocno :-)

Beti wiem wiem... a badania to im bede juz mailem przesylac w przyszlym tyg. No i caly pakiet badan nas czeka. Mi chca robic pelny pakiet a m dobrze by bylo zeby anestezjologiczne tu zrobil ale nie wiem czy wszystkue robia.
Dziewczyny a moze to strach? Bo tak na prawde to nie chce zeby m mial nadzieje a potem sie rozczarowal, a co jak cos znajda tylko bedzie to bardzo kiepskie???
A moze po prostu ja juz tak sobie tego dawce wbilam w glowe ze teraz zastanawiam sie nad sensem wszystkiego... a moze boje sie ze jak u m cos znajda i uda sie zajsc w ciaze to to dziecko bedzie genetycznie naznaczone przez choroby w rodzinie m..? Powazne nowotwory, serce, alzheimer, bezdech, otylosc itd... moze to zabrzmi strasznie ale ja nie wiem czy ja nie wolalabym tego dziecka z dawca:-( moze po prostu tak mowie bo pogodzilam sie z ta sytuacja i ja w 100% zaakceptowalam. A moze to wlasnie dziecko dawcy moze byc chore a m nie. Tych moze to jest tak wiele ze zwariowac idzie. Mam straszny metlik i boje sie kolejnego rozczarowania i z jednej strony intuicja mi mowila ze tak wlasnie mialo byc ze m nie ma plemnikow a z drugiej strony cos mnie pcha i kaze isc w strone sprawdzenia m. Moja glowa peka od myslenia i chyba musze po prostu na jakis czas nie myslec i zyc z mysla niech sie dzieje co chce.
No to Wam pomarudzilam:-(

Ale mam dola okresu brak jesli jutro sie nie pojawi to po moim grudniowym iui mam dola brzuch boli a zamiast okresu sluz ah to zycie czemu daje nam tak w kosc
Kredka kochanie ja tez myslalam ze te swieta spedzimy juz we trojke a tu lipa

Kredko...jakie dzieciątko by nie było, to czy będziesz kochać je mniej...???
Kochana, gdyby każda z nas tak myślała, to żarłybyśmy tabsy antykoncepcyjne i nawet o dzieciątku nie myślały... ;-)

Kredko no to widzę burzę myśli,a wiem jak ciężko zajać czymś głowę i nie myśleć o tym wszystkim ,eh..... ale nie ma co na pewno coś się wyjaśni i będziesz juz bliżej niż dalej :-):-):-)

Zuzik ja wiem tylko jest dobrze jak nie ma wyboru a problem co zrobic pojawia sie jak jest wybor.
Moze glupie to bylo co napisslam ale dzisiaj jakos mam hustawke emocjonalna

reklama
Kredko, wyjrzyj przez okno i popatrz w górę...widzisz gwiazdkę? To Twoje dzieciątko, ono tam jest i nawet już je widzisz... Pomyśl, że jest coraz bliżej Was...

Do góry