reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Magda, super że tyle pięknych i dorodnych komóreczek wyhodowaliście ;-) Teraz niech się zapładniają i wracaj szczęśliwie po Kropeczka.
Kredka...ale szał... Ile w Tobie pozytywnej energii! Niech ta Twoja karuzela rusza i pcha Was w dobrym kierunku. Bo o organizację to ja się nie martwię, wiem że ogarniesz perfekcyjnie
Pyreczka witaj! Miło że do nas dołączyłaś. Ja też miałam IUI na jednym pękniętym pęcherzyku. I efekt noszę pod serduchem :-) Trzymam kciuki, żeby i Tobie się udało.
Beti, takie śluby i wesela to powinna być norma, a nie sztuczne odstawianie teatrzyku
Anika, Niebajka, M26, Marzen :*
Lumia!!! Cudzie trwaj...
Enni gratki ogromne:-)
Stacy? Jak tam po wizycie?
Kredka...ale szał... Ile w Tobie pozytywnej energii! Niech ta Twoja karuzela rusza i pcha Was w dobrym kierunku. Bo o organizację to ja się nie martwię, wiem że ogarniesz perfekcyjnie
Pyreczka witaj! Miło że do nas dołączyłaś. Ja też miałam IUI na jednym pękniętym pęcherzyku. I efekt noszę pod serduchem :-) Trzymam kciuki, żeby i Tobie się udało.
Beti, takie śluby i wesela to powinna być norma, a nie sztuczne odstawianie teatrzyku
Anika, Niebajka, M26, Marzen :*
Lumia!!! Cudzie trwaj...
Enni gratki ogromne:-)
Stacy? Jak tam po wizycie?
Ostatnia edycja:
zuzik85
GRUDZIEŃ
9 - stacy - kontrolne usg genetyczne
10 - stacy - wizyta kontrolna u gina
14 - M26 - wizyta i dalszy plan działania
16 - niebajka - kontrola w poradni diabetologicznej
18 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
29 - kamisia - wizyta kontrolna u gina
30 - niebajka - 3 usg prenatalne
31 - niebajka - wizyta u gina prowadzącego
STYCZEŃ
11 - Kredka - przylot do PL, zmiana kliniki, diagnostyka emka
Anika11 - crio
Beti - kolejny krok
9 - stacy - kontrolne usg genetyczne
10 - stacy - wizyta kontrolna u gina
14 - M26 - wizyta i dalszy plan działania
16 - niebajka - kontrola w poradni diabetologicznej
18 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
29 - kamisia - wizyta kontrolna u gina
30 - niebajka - 3 usg prenatalne
31 - niebajka - wizyta u gina prowadzącego
STYCZEŃ
11 - Kredka - przylot do PL, zmiana kliniki, diagnostyka emka
Anika11 - crio
Beti - kolejny krok
zuzik85
Pyreczka, prowadzimy na naszym wątku kalendarz, co, która, kiedy?... Dopisać Cię, z betą na 23? To taka nasza przypominajka ;-)
kredka82
Zuzik:-*:-*:-*
Dzisiaj to nawet zapomnialam ze mnie plecy bola haha i makaron do zupy rozgotowalam na papke prawie:-)
Beti wiesz co ja mysle i co dawno stwierdzilam ze takie sluby sa u ludzi dojrzalych ( ja przy koscielnym mialam 28lat) i nie chce tu nikomu ublizyc zebyscie mnie dobrze zrozumialy ale w pewnym wieku czlowiek ma po prostu inne podejscie do tego i bardziej traktuje to jako impreze i bardziej jest wyluzowany dlatego po prostu wszystko wychodzi lepiej niz nawet chcielismy:-)
Dzisiaj to nawet zapomnialam ze mnie plecy bola haha i makaron do zupy rozgotowalam na papke prawie:-)
Beti wiesz co ja mysle i co dawno stwierdzilam ze takie sluby sa u ludzi dojrzalych ( ja przy koscielnym mialam 28lat) i nie chce tu nikomu ublizyc zebyscie mnie dobrze zrozumialy ale w pewnym wieku czlowiek ma po prostu inne podejscie do tego i bardziej traktuje to jako impreze i bardziej jest wyluzowany dlatego po prostu wszystko wychodzi lepiej niz nawet chcielismy:-)
G
gość_forum
Gość
Kredko na bank masz rację,ja teraz już z wiekiem naprawdę na wiele spraw patrzę inaczej,i nie ma co ukrywać miłość też jest inna jak 20 lat temu
zuzik85
Ups.... przegapiłam coś? Walnijcie mnie! Już szukam na wpisach u LumiiLumia a czemu nie ma Cie w kalendarzu?? Kiedy masz nastepna wizyte?
reklama
zuzik85
Pisała tylko jak po wizycie, nic o terminach. Wpiszę ja na zaś :-)
Podziel się: