reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witaj Pyreczko, trzymam kciuki. Co do zastrzyku moim zdaniem było ok, ja też po 36 h miałam iui i wtedy u mnie zawsze pęcherzyki były podczas pękania.
Kredko super ze się ruszyło i ze masz takie dobre nastawienie .

Oj dziewczyny nawet nie wiecie jak ozylam normalnie niewiarygodne:-) czuje ze jakbym z 5 red bulli wypila haha. Na chwile obecna ciesze sie ze w koncu cos sie dzieje bo ta bezczynnosc mnie dobijala... oczywiscie nie mam tak na prawde sie z czego cieszyc bo to jedna wielka niewiadoma wiec na razie to sie ciesze ze sie ruszylo:-) i ze zbadamy w koncu m i wtedy bede na 100% wiedziec na czym stoimy. No i powtorze amh i beda nam od nowa wszystkie badania robic...

magda foty jak fotograf je obrobi,bo jeszcze album ma zrobić,może w przyszłym tygodniu :) a w kościele było tyle śmiechu że masakra:-D:-D:-D:-D:-D ksiądz gey ,mój się wydurniał,ja zreszta też ksiądz pękał ze śmiechu a my razem z nim,naprawdę taka msza powinna być każda :-D:-D:-D:-D:-D:-D .Tak to ja mogę co tydzień brać ślub,no i weselicho urządzać :-D:-D:-D:-D:-D:-D zresztą wszyscy się tego spodziewali bo my z moim już mężem hahaha,się tak dobrali że zawsze jakieś jaja wychodzą do dziśiaj dzwonią że wesele mega wesołe i wogule świetne :tak:
Kredko żałuj że Cie nie było,podejrzewam że dopiero były by jajca :-D:-D:-D

Beti no ja Cie rozumie bo z moim m tez podobnie:-D oj czuje ze razem to bysmy niezlego czadu dali haha. Ale ciesze sie ze wszystko tak super. Normalnie jak czytam co piszesz o Waszym slubie to normalnie sie czuje jakbym to ja pisala o moim haha;-)

Wchodzę i co widzę:)
Na bogato na forum:-)

Kredka
Moja Ty zakręcona:) ciesze się z takiego obrotu sprawy:) A czy na maila Ci odpisał Biskup:-p

Magda
No to kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.Jejku jak ten czas leci:)

Pyrka
Witaj w naszym fajowym towarzystwie:-):rofl2: Co do samej iui ciężko doradzać. Niestety teraz pozostaje tylko czekać długie dwa tygodnie na dwie krechy:)

Niebajko
Myślałam o Tobie:) Dziękuje za dobre słowo:)

Aniko,
Kochana no niestety beztroski już nie będzie....:-(Straszne to "piętno". Ja teraz to już w ogóle boje się cokolwiek powiedzieć. Siostra moja dzwoni, czy dostałam@ , a ja ją zbywam. W ogóle tym razem to nawet się nie cieszyliśmy z pozytywnej bety. Po wczorajszej wizycie - dalej jest dystans,....ehhhhhh smutne to.
Aniko :*

reklama
A jak podpisywałam papiery przy ołtarzu podszedł ksiądz i cichutko mówi; Pani Beato tylko wyraznie ,bo podpisuje pani mój kredyt do banku!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D no kur*a myślałam że padnę ze śmiechu,jak goście mnie zobaczyli taką rżącą to sami lali ze śmiechu mówię wam ubaw po pachy,a na odczepinach to było śmiechu !!!!!!! Szkoda że nie mogę wam tu puścić tego nagrania ,dopiero byście lały!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry