reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Madziu to Ty mnie tak pozytywnie natchnelas:-* wiec posprawdzalam mniej wiecej bilety dodatkowo nawet dzwonilam do pkp intercity i czekam az m wrocivz pracy bo jak co to dzisiaj jeszcze kupuje bilet do gdanska na 11 stycznia przylot rano potem wizyta i potem pociag albo do domu rodzicow albo do wroclawia. Tu juz m niech zadecyduje bo musi byc 24h przed biopsja na wizycie u anestezjologa. Wiec albo prosto z gdanska do wroclawia albo do domu i autem do wroclawia ok 3h drogi wiec nie jest zle. A jak to juz mniej wiecej ustalimy to wtedy bede szukala biletu powrotnego.
Normalnie tsk sie nakrecilam ze karuzela rusza i szczescie mnie ogarnia ze cos sie w koncu dzieje! Teraz musze wygrac walke z paleniem... no i wracam do tabletek tych co bralam wczesniej przez 2 lata dla kobiet starajacych sie i dla m nie wiem co kupic? Sa takie tabletki wellmen dla facetow bo chyba tu nic lepszego nie wyczaje.

reklama
Witaj Pyreczka na wątku ,przygarniamy wszystkich kto tego potrzebuje :) ja podczas iui jeden miałam też pęknięty a drugi pękł po iui i były bliżniaki więc się nie martw wszystko będzie ok, życzę wytrwałośći i szczęścia :) kiedy robisz betę ?

Na monitoringu byłam 2 dni przed zabiegiem, pęcherzyk miał 19 mm, o 22 tego samego dnia strzeliłam sobie zastrzyk. Po 36 godzinach od zastrzyku miałam IUI

Mój gin po HSG kazał nam próbować jeszcze 5 cykli czyli do stycznia 2016 i wtedy da skierowanie na IUI na NFZ, nie mogliśmy się doczekać i w listopadzie podjeliśmy decyzję, że spróbujemy prywatnie. Pierwsze dziecko mamy poczęte w pierwszym cyklu starań, ja mam i zawsze miałam cykle regularne, piękne owulacje i właściwie nikt nie umie nam powiedzieć co idzie nie tak :baffled:

reklama
Do góry