kredka82
Fanka BB :)
Madziu to Ty mnie tak pozytywnie natchnelas:-* wiec posprawdzalam mniej wiecej bilety dodatkowo nawet dzwonilam do pkp intercity i czekam az m wrocivz pracy bo jak co to dzisiaj jeszcze kupuje bilet do gdanska na 11 stycznia przylot rano potem wizyta i potem pociag albo do domu rodzicow albo do wroclawia. Tu juz m niech zadecyduje bo musi byc 24h przed biopsja na wizycie u anestezjologa. Wiec albo prosto z gdanska do wroclawia albo do domu i autem do wroclawia ok 3h drogi wiec nie jest zle. A jak to juz mniej wiecej ustalimy to wtedy bede szukala biletu powrotnego.
Normalnie tsk sie nakrecilam ze karuzela rusza i szczescie mnie ogarnia ze cos sie w koncu dzieje! Teraz musze wygrac walke z paleniem... no i wracam do tabletek tych co bralam wczesniej przez 2 lata dla kobiet starajacych sie i dla m nie wiem co kupic? Sa takie tabletki wellmen dla facetow bo chyba tu nic lepszego nie wyczaje.
Normalnie tsk sie nakrecilam ze karuzela rusza i szczescie mnie ogarnia ze cos sie w koncu dzieje! Teraz musze wygrac walke z paleniem... no i wracam do tabletek tych co bralam wczesniej przez 2 lata dla kobiet starajacych sie i dla m nie wiem co kupic? Sa takie tabletki wellmen dla facetow bo chyba tu nic lepszego nie wyczaje.