reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Kredko, to się biskup zdziwi...
Mam nadzieję, że odpisze...

kamisia871
Zuzik jeśli mogę to jeszcze ja w tym roku mam wizytę -29 grudzień :-)
zuzik85
GRUDZIEŃ
9 - stacy - kontrolne usg genetyczne
10 - stacy - wizyta kontrolna u gina
14 - M26 - wizyta i dalszy plan działania
18 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
29 - kamisia - wizyta kontrolna u gina
STYCZEŃ
Anika11 - crio
Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka
Beti - kolejny krok
9 - stacy - kontrolne usg genetyczne
10 - stacy - wizyta kontrolna u gina
14 - M26 - wizyta i dalszy plan działania
18 - zuzik - wizyta kontrolna u gina
29 - kamisia - wizyta kontrolna u gina
STYCZEŃ
Anika11 - crio
Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka
Beti - kolejny krok
zuzik85
Zuzik jeśli mogę to jeszcze ja w tym roku mam wizytę -29 grudzień :-)
Kamisia! Oczywiście, że możesz

MagdaM33
M26 o 8:30 mamy być w klinice o 9:00 zabieg
kredka i bardzo dobrze mu napisałaś, a on oczywiście nie odpisze. dobra idę pakować paczkę,
Kamisia super wieści:-)
luska witaj. no niestety tak to jest, że zazwyczaj @ największe figle płata, ale nic to. dacie radę. to będzie wasza pierwsza iui? robiliście jakieś inne badania czy tylko nasienia. w której klinice się leczycie? napisz coś więcej i pisz co tylko chcesz. :-)
kredka i bardzo dobrze mu napisałaś, a on oczywiście nie odpisze. dobra idę pakować paczkę,
Kamisia super wieści:-)
luska witaj. no niestety tak to jest, że zazwyczaj @ największe figle płata, ale nic to. dacie radę. to będzie wasza pierwsza iui? robiliście jakieś inne badania czy tylko nasienia. w której klinice się leczycie? napisz coś więcej i pisz co tylko chcesz. :-)
Luska
Witaj
Magda
Nieustające &&&&&&&&&&&&&&&&
Aniko
Halooooooooo
Beti
Może jakaś firma Eventowa
jak Ty taka organizatorka jesteś
Kredka
Rozwalasz system
Już widzę te pismo:-) micha mi się sama w banan robi
Kamisia
Cudowne wieści
Dziewczynki , a ja właśnie po wizycie. Pęcherzyk jakoś 5-6 mm (nie pamiętam dokładnie pięć z hakiem
) wczoraj beta 2230 - więc troszke mniej niż 100% przyrostu. Lekarz mówi, że pęcherzyk zgodny z betą. Jedne schiz mniej - bo bałam się ciąży pozamacicznej ,ale za to inne doszły - puste jajo płodowe
:-( Boże jak bardzo bym chciała żeby wszystko było ok....ehhh
Witaj
Magda
Nieustające &&&&&&&&&&&&&&&&
Aniko
Halooooooooo

Beti
Może jakaś firma Eventowa
Kredka
Rozwalasz system

Kamisia
Cudowne wieści
Dziewczynki , a ja właśnie po wizycie. Pęcherzyk jakoś 5-6 mm (nie pamiętam dokładnie pięć z hakiem

M26
Lumio napewno wszystko będzie dobrze, piękna beta i piękny pecherzyk
jeszcze chwilkę i się uspokoisz.
Lusia witaj
napisz coś więcej o sobie ? Byłaś czymś juz stymulowana? Iui z lekami czy na naturalnym cyklu?
Lusia witaj
kamisia871
Zuzik dziękuję 
Rety Lumio czytam Twój post i tak samo myślałam pod koniec września,jak nie jedno ale to drugie,a dziś mamie pokazywałam pierwsze usg,sam pęcherz i też się zastanawiałam czy nie będzie tak że puste jajo płodowe,normalnie jakbym czytała moje myśli z września :-) musi być dobrze !!!!:-) już teraz maluszek będzie rósł :-)
Rety Lumio czytam Twój post i tak samo myślałam pod koniec września,jak nie jedno ale to drugie,a dziś mamie pokazywałam pierwsze usg,sam pęcherz i też się zastanawiałam czy nie będzie tak że puste jajo płodowe,normalnie jakbym czytała moje myśli z września :-) musi być dobrze !!!!:-) już teraz maluszek będzie rósł :-)
reklama
kredka82
Lumia cos Ty to z tym pustym jajem wymyslila???!!!! Zaczniej myslec pozytywnie!!!
Luska witaj i powodzenia
Madzia jejku to juz
Ja jutro dzwonie do kliniki takie mam postanowienie i jak co to kupuje od razu bilety w ciemno na styczen bo tanie sa teraz.
Luska witaj i powodzenia
Madzia jejku to juz

Ja jutro dzwonie do kliniki takie mam postanowienie i jak co to kupuje od razu bilety w ciemno na styczen bo tanie sa teraz.
Podziel się: