reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Lumia, wiem, że dużo przeszłaś. Ale teraz jest Twój czas. Nie dopuszczaj do siebie takich myśli. Kiedyś zła passa musiała się skończyć. I skończyła. Beta przyrasta, pęcherzyk cudaśny. Kropeczek rośnie ;-) &&&&
M26 o 8:30 mamy być w klinice o 9:00 zabieg
kredka i bardzo dobrze mu napisałaś, a on oczywiście nie odpisze. dobra idę pakować paczkę,
Kamisia super wieści:-)
luska witaj. no niestety tak to jest, że zazwyczaj @ największe figle płata, ale nic to. dacie radę. to będzie wasza pierwsza iui? robiliście jakieś inne badania czy tylko nasienia. w której klinice się leczycie? napisz coś więcej i pisz co tylko chcesz. :-)
Tak pierwsza ja jestem po hsg jajowody drozne owulacja jest bo mialam monitorowana owulacje
Maz ma slabe nasienie
Astheno-teratozoospermia mam gina ktory zajmuje sie nieplodnoscia bede miala iui w szpitalu w kielcach tam gdzie pracuje moj lekarz, czekam na @ bo owulacja wedlug kalenarzyka wypada mi w swieta ja znam swoj cykl @ powina pojawic sie 10 ale mam zapalenie zatok wiec moze sie wydluzyc nie pasuja mi te swieta teraz.
Dostalam closb... mam go brac od 3 do 7 dc potem na usg 11-12dc ale ja nigdy nie bralam hormonow mam cykle prawie idealne wiem kiedy mam owulacje mierze tempke sluz nawet testy owulacyjne
Luska ja też miałam iui w ck
anika11
Fanka BB :)
Magda, jutro.od rana będę myslami z Toba
moj siostrzeniec jutro konczy rok, niech i dla Ciebie ta data będzie szczęśliwa :***
Lumia, jestem, ale nie mam czasu na nic, a i ze swoimi smutami nie chcę tu psuć dobrej aury. Od wczoraj luteina, by @ przyszła w terminie. Nadziei we mnie niewiele, strach ogromy. Już pewnie nigdy nie podejmą do tego z tak pozytywnymi emocjami jak za pierwszym razem...
Rozumiem Twój stan umyslu. Tak mi żal, ze tę nasze.ciąże.takie wycZekiwane i pełne obaw
mocno trzymam za Ciebie kciuki! A Ty trzymaj fason
Kamisia, i Ty dobre wieści przynosisz
rośnie zdrowo!
Kredka, Beti, marzeń, M26, pozdrawiam
Luska, witaj
warto by było, żeby lekarz zlecił Ci badania hormonalne na początku cyklu, chyba ze miałaś? Powodzenia w tej trudnej walce.
Ja staram się już blisko 5 lat, 3 iui, ivf transfer udany, ale na krótko. W styczniu wracam po Kropka nr 2.
Lumia, jestem, ale nie mam czasu na nic, a i ze swoimi smutami nie chcę tu psuć dobrej aury. Od wczoraj luteina, by @ przyszła w terminie. Nadziei we mnie niewiele, strach ogromy. Już pewnie nigdy nie podejmą do tego z tak pozytywnymi emocjami jak za pierwszym razem...
Rozumiem Twój stan umyslu. Tak mi żal, ze tę nasze.ciąże.takie wycZekiwane i pełne obaw
Kamisia, i Ty dobre wieści przynosisz
Kredka, Beti, marzeń, M26, pozdrawiam
Luska, witaj
Ja staram się już blisko 5 lat, 3 iui, ivf transfer udany, ale na krótko. W styczniu wracam po Kropka nr 2.
reklama
Podziel się: