reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Magda
Ja tam jednego widziałam:p
Szczerze, nie ważne ile byle w końcu na 9 miesięcy:rofl2:;-):-)

Zuzik, Aniko
:*

Aniko
A jak samopoczucie u Ciebie? Mam nadzieje, że takie jak u mnie pogoda za oknem - czyli słońce w pełni:):*

Ja mam Dziewczyny dziś dzień lenia.
Wczoraj kompletowaliśmy paczkę na przyszłotygodniowy finał i od rana do 16 na zakupach:)
Zamówiliśmy wczoraj pralkę wirnikową. Niestety Pani nie może mieć zwykłej pralki bo nie ma odpowiednich podłączeń. Zamówilśmy dwa modele do sklepu i jutro powinny być na sklepie.
I wracając do disijeszzego dnia postanowiłam, że dziś totalnie luzuje ze wszytkim. Mąż posprzątał cały dom:) i zrobił nawet obiad:) -a w kuchni nie czuje się najlepiej. Mimo to zaskoczył mnie pysznym cardon blue:) filetem z kurczaka z szynką i serem mocarella:szok: chyba bede go częściej do kuchni gonnic:p

Pozdrawiam serdecznie:)

reklama
Lumia :-*

ja paczkę będę kompletowała we wtorek wieczorem, bo wtedy mam umówione ostatnie dostawy :-)

ja właśnie obiad szykuję bo od rana łazikowaliśmyy się żeby wykorzystać jak najwięcej słońca. cudnie na dworze. a po obiedzie leniuchowanie z książką w ręce

Zuzik proponuje najlepsze swiateczne radio( prosto z irlandii;-)) christmasfm.com mozna przez neta sluchac. Ja uwielbiam swiateczne piosenki wiec u mnie lecu na okraglo:-)

Zuzik no ja tego slucham caly czas :-) kolejny rok i jeszcze mi sie nie znudzilo:-) uwielbiam i ciesze sie ze sie zarazilas:-)

Dziewczyny porzucamy leki, kliniki itd...

Załączniki

• 1449521095118.jpg
    1449521095118.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 51
Kredko załóżmy jakieś "kółko różańcowe" wspólna modlitwa będzie bardziej owocna.
Cisza straszna. Ja juz odliczam dni do pn.
Szczerze to liczę na krótki protokół bo dobrze reaguje na leki, wiec może w styczniu coś się będzie działo, chyba że jeszcze jakieś badania będą mi brakować

reklama
Już sama nie wiem co o tym myśleć :p
Ja w tym tygodniu dużo pracy mam i jeszcze szkoła w weekend :/
M26 pewnie plan działania już będzie ustalony :)
Nasza Beti chyba jeszcze na poprawinach :p
Kamisia jak się czujesz?
Niebajko, Emenems ?
Madzia jak samopoczucie?

Do góry