reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dobre,dobre z tym obrazkiem :-) noooo i napewno skuteczne....

Marzen a ja jako tako,dziś wizyta więc zabieram mame ze sobą i pójdziemy zobaczyć co tam się dzieje z maleństwem...

reklama
Witam się,mega zmeczona ale i szczęśliwa :) weselicho super sie udało,goście zachwyceni,do dziś dzwonią że na takim weselu już dawno nie byli,zresztą wiadomo że jak ja coś zaplanuję to jest skazane na sukces :) hahaha jak bede miała więcej fotek od forografa to wrzucę,buziaki lecę sprzątać chałupę po gościach :)

Kredko nie ma co bo to my jesteśmy i tak te złe..
Kamisia daj znać po i jak mama to przeżyła ;)
Marzen mam nadzieje ze juz cały plan będzie, ja bardzo lubię wszystko wiedzieć co i jak i miec to poukładane.

Madzia jak samopoczucie?

dziękuję. zmęczona jestem bardzo, spać mi się ciągle chce. dobrze, że jutro punkcja później dwa dni do pracy, a później troszkę wolnego. oczywiście jeśli będzie transfer...

Kredko, bardzo jestem ciekawa jego odpowiedzi. zapytałaś czy można wymodlić żeby pojawiły się plemniki? żeby odrósł usunięty jajnik?:wściekła/y:

M26 razem z Tobą czekam, napewno będzie plan pełen, nawet jeśli w międzyczasie będziecie musieli zrobić jakieś wyniki jeszcze;-)

Beti BRAWO TY:-D

zdrzemnęłabym się chętnie bo pewnie i tak nie będę mogła spać, bo będę się bała że zaśpię;-)

Magda oczywiscie ze tak:-) i poprosilam o dane procentowe ile par ze stwierdzona bezplodnoscia zaszlo w ciaze dzieki modlitwie:-D i w jaki sposob modlitwa moze przywrocic plemniki haha. Pewno mi i tak nie odpisza ale normalnie nie moglam sie powstrzymac:-) temat kosciola i in vitro ogolnie mnie rozwala:-) bo czuje sie jakbysmy byli w sredniowieczu...

Hej mam na imie kasia staramy sie o dziecko 1.5 roku wczoraj lekarz zaproponowal inseminacje maz ma slabe nasienie boje sie na dodatek okres mam miec ma dniach jak sie spozni to w grudniu nie bede miala iui bo owulka wypanie w swieta. Boje sie tyle juz przeszlismy

Kredko dobra reakcja he he,fajnie by było jak by odpisali :-)

Nasza wizyta pozytywnie,krwiaczka nie ma,wód płodowych jest mniej,ale absolutnie nie na tyle mniej żeby się martwić,dzidzia tak skulona była,że nawet nie mierzył,króciutka wizyta była żeby maleństwa nie męczyć,ale jak to lekarz powiedział dzidzia pokiwała do babci :-) a moja Muti przeszczęśliwa :-)

Magda rety faktycznie już jutro środa !!!! :-)

reklama
GRUDZIEŃ

9 - stacy -
kontrolne usg genetyczne
10 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
14 - M26 -
wizyta i dalszy plan działania
18 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina

STYCZEŃ

Anika11 - crio :)
Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka :)
Beti - kolejny krok :)

Do góry