reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti wpadłam życzyć Wszystkiego naj, naj, naj na NOWEJ DRODZE ŻYCIA :) MagdaM mi doniosła, że dzisiaj WASZ wielki dzień :)

Sorry dziewczyny ale brak czasu na forum. Jak któraś miałaby pytania i mogłabym pomóc piszcie na priv albo do MagdyM jeżeli pilne a ja nie odpowiadam, ona ma mojego maila to Wam poda. Buziaki ode mnie i 8 miesięcznego Juniora :)

Beti - wszystkiego najlepszego w tym szczególnym dniu ;-)

Magda - ale mi zrobiłaś ochotę na rogaliki.... ;-) a ja mam do najbliższego sklepu ok. 1 km. U mnie dzisiaj krokiety i barszczyk.

A to my :) :) :)

Załączniki

• 1449322480176.jpg
    1449322480176.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 62
Beti kochana wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:-D wyglądacie luksus. ale niespodzianka bo ja byłam przekonana że jesteś blondynką:tak:;-)

reklama
BETTTTIIIII:-)
Jesteś szalona :) Wchodzę na forum, myslę sobie, pewnie Beti wpadnie dopiero jutro wiecorem, a tu szokkk wpisy, zdjęcia:) hahahah
. Kobieto jak Ty to wszystko ogarniasz:)
Samych wspaniałości dla Was:-) :*

Aniko
Co się dzieje:-( pisz !!!!
A jak pierniczki wyszły? Jak są pyszne to poproszę o przepis:)

Magda
&&&&&&&&&&:-)

Kredko, Zuzik, Marzen, M26 , Stacy
Calusy dla Was:*

Niebajko, Ememesie
Ciężarowki nasze. Co tam u Was?:)

Dziewczynki byłam dziś na becie. W poniedziałek było 90, a dziś sobota - 1212:szok:
Własnie robiłam sobie przegląd wyników. przy ostatniej ciąży wynik 137 miałam dzień wcześniej niż teraz, gdzie wyszło 1212. Więc nie ukrywam, że traktuję to jako dobry znak.Choć strasznie się boje, że zaczynam pozytywnie myśleć....wiem, wiem ciężko ogarnąć to co piszę:-p
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif

Ostatnia edycja:
Do góry