reklama
kasik36
Fanka BB :)
Beti wpadłam życzyć Wszystkiego naj, naj, naj na NOWEJ DRODZE ŻYCIA
MagdaM mi doniosła, że dzisiaj WASZ wielki dzień
Sorry dziewczyny ale brak czasu na forum. Jak któraś miałaby pytania i mogłabym pomóc piszcie na priv albo do MagdyM jeżeli pilne a ja nie odpowiadam, ona ma mojego maila to Wam poda. Buziaki ode mnie i 8 miesięcznego Juniora
Sorry dziewczyny ale brak czasu na forum. Jak któraś miałaby pytania i mogłabym pomóc piszcie na priv albo do MagdyM jeżeli pilne a ja nie odpowiadam, ona ma mojego maila to Wam poda. Buziaki ode mnie i 8 miesięcznego Juniora
stacy
Beti - wszystkiego najlepszego w tym szczególnym dniu ;-)
Magda - ale mi zrobiłaś ochotę na rogaliki.... ;-) a ja mam do najbliższego sklepu ok. 1 km. U mnie dzisiaj krokiety i barszczyk.
Magda - ale mi zrobiłaś ochotę na rogaliki.... ;-) a ja mam do najbliższego sklepu ok. 1 km. U mnie dzisiaj krokiety i barszczyk.
G
gość_forum
Gość
zuzik85
Beti ...
cudnie...

stacy
ahh... ślicznie ;-)
reklama
BETTTTIIIII:-)
Jesteś szalona
Wchodzę na forum, myslę sobie, pewnie Beti wpadnie dopiero jutro wiecorem, a tu szokkk wpisy, zdjęcia
hahahah
. Kobieto jak Ty to wszystko ogarniasz
Samych wspaniałości dla Was:-) :*
Aniko
Co się dzieje:-( pisz !!!!
A jak pierniczki wyszły? Jak są pyszne to poproszę o przepis
Magda
&&&&&&&&&&:-)
Kredko, Zuzik, Marzen, M26 , Stacy
Calusy dla Was:*
Niebajko, Ememesie
Ciężarowki nasze. Co tam u Was?
Dziewczynki byłam dziś na becie. W poniedziałek było 90, a dziś sobota - 1212
Własnie robiłam sobie przegląd wyników. przy ostatniej ciąży wynik 137 miałam dzień wcześniej niż teraz, gdzie wyszło 1212. Więc nie ukrywam, że traktuję to jako dobry znak.Choć strasznie się boje, że zaczynam pozytywnie myśleć....wiem, wiem ciężko ogarnąć to co piszę
Jesteś szalona
. Kobieto jak Ty to wszystko ogarniasz
Samych wspaniałości dla Was:-) :*
Aniko
Co się dzieje:-( pisz !!!!
A jak pierniczki wyszły? Jak są pyszne to poproszę o przepis
Magda
&&&&&&&&&&:-)
Kredko, Zuzik, Marzen, M26 , Stacy
Calusy dla Was:*
Niebajko, Ememesie
Ciężarowki nasze. Co tam u Was?
Dziewczynki byłam dziś na becie. W poniedziałek było 90, a dziś sobota - 1212

Własnie robiłam sobie przegląd wyników. przy ostatniej ciąży wynik 137 miałam dzień wcześniej niż teraz, gdzie wyszło 1212. Więc nie ukrywam, że traktuję to jako dobry znak.Choć strasznie się boje, że zaczynam pozytywnie myśleć....wiem, wiem ciężko ogarnąć to co piszę

Ostatnia edycja:
Podziel się: