reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kredko mam nadzieje, ze to tylko poniedzialkowe wahanie nastroju i jutro bedzie juz dobrze:* zebys nie czula sie samotna to dodam, ze u mnie tez kaszana z dokładką:(
Jak zwykle trzeba cyc do przodu wypiac i maszerowac dalej... tymczasem lap za kocyk, herbatke (moze z czyms mocniejszym?:p) i przytul sie do poduchy:) tule!:*

Magda to dobre wiesci! Wracaj do sil:) joga pewnie pomoze troche;) wszystkie @ prawie w tym samym czasie, zauwazylyscie? Kciuki za planowosc tej wstreciuchy:)

Zuzik bu... dopiero jutro?:( ja tu czekam niecierpliwie:p

Co tam u reszty?:)

Dzieki dziewczynki:-* jakos ogarnela mnie taka beznadzieja:-( dawno nie mialam takiego napadu smutku i jakos totalny brak wiary ze moje zycie sie zmieni... normalnie ja nie wierze w to ze kiedykolwiek bede w ciazy i urodze zdrowego bobasa:-( tak mi tego strasznie brakuje i taka pustke czuje w sercu...:-(

Aniko,
Super , to już zaciskam kciuki aby była punktualna i kolejny raz;-)

Kredko,
Choć to pomaluję Twój świat:-);-) Tak oto chciałam Cię rozbawić:). A tak na poważnie to chyba dzisiaj taki dzień straszny. Ja też nie mam najlpeszego humoru po informacji od siostry, ale staram się odpychać od siebie smutek.... ehhh choć i płacz dzisiaj był.
Kredko. Nie ma innej opcji ruszamy do boju, i "choćby skały srały":p się uda:-)Tulę:*

No dziewczynki, to zapowiada się obiecująco ten nowy rok:) Niech będzie dla nas łaskawy i szczęśliwy - ale na te życienia przyjdzie jeszcze czas:)

Ja mogę w tym tygodniu być mniej aktywna, bo mam mega sajgon w pracy...ehhh ledwie żyje:) ale za to czas zapierdziela strasznie:)

Jak tak czytam co napisałam, to stiwerdzam u siebie huśtawki nastroju:rofl2::-p;-):-D:-D:-D

Lumia:-* lubie to powiedzenie ze skalami;-) no i pomaluj moj swiat:-)
A moze to pogoda tak na mnie wplywa.. zimno jeszcze pada ale oczywiscie jak temp 0 to nie pada ale jak lekko na plus wyjdzie to pada a ja chce kurde snieg!!!!

Kredko moja najkochańsza,ja daję radę dla Ciebie,to Ty daj radę dla mnie. Musimy!!!!! choć jest ciężko czasami, trza spiąć dupsko i myśleć tylko pozytywnie.Ja bardzo często mam takie myśli,że przecież mam już dzieci to więcej mi nie będzie dane :( (choć teraz tak bardzo tego pragnę) to i tak się nie poddam i bede walczyć :) tak jak Ty :)
Przesyłam do Ciebie moc mega pozytywnych fluidków :(

reklama
LISTOPAD

26 - stacy -
wizyta kontrolna u gina
27 - zuzik -
wizyta kontrolna u gina
28 - M26 -
beta hcg

GRUDZIEŃ

Lumia -
beta hcg
marzen88 -
beta hcg
5 - beti - :)
ślub :)
8 - Kamisia -
wizyta kontrolna u gina
9 - stacy -
kontrolne usg genetyczne

STYCZEŃ

Kredka - zmiana kliniki, diagnostyka emka :)

Do góry