reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Byłam dziś wyrwać ósemke:/ 40 min. Lekarz się męczył i musiał skalpelem dziąsło ciąć :( chyba już nigdy nie będę jeść:?
Byłam też na nieplanowanym podglądaniu u gina . Jest pęcherzyk 13 mm . W pon jeszcze mam iść ale chyba owu nie będzie bo coś wolno rośnie jak na 10dc - kurczę same niewiadome .
A co tam u Was?

Marzen, oby jeszcze urósł Twój pęcholek. Poprostu on wie, że w weekend nie mogłabyś mieć IUI i czeka do poniedziałku;-) Póki co, luuuz, bo stres i prolaktyna mogą go blokować.
A właśnie, robicie badanie prolaktyny?

A ja dzisiaj od rana sprzątałam. Tylko co z tego jak mojej roboty nie widać, bo to było głównie porządkowanie...szuflad i zamkniętych szafek:-D
I wiecie co znalazłam? Łapki niedrapki w niebieskie paseczki...Mają chyba z 5 lat! Kupiłam je dawno temu i zupełnie o nich zapomniałam:sorry:

Marzen
Jak ja w 10dc miałabym pęchola 13mm to bym pomslała,że jakiś szybki bil:p hahahhaah Ja jestem dobrej myśli i wierzę ,że urośnie w siłe;-):tak:

Zuzik,
:*

Dziewczynki, a ja melduje,że dzis księżna @ się zjawiła:-D:-) więc od czwartego dnia - czyli niedzieli, zaczynam się kłuć:-) I tu wielki ukłon w kieunku naszej ANIKI , dzięki której w tym miesiacu skorzystam z jej szczęśliwych fiolek puregonu:-):tak:;-):rofl2:
Aniko:*

Lumia niech moc Anikowych fiolek będzie z Tobą :*
Robiłam w kwietniu prolaktyne z ciekawości ale ok była. Wiem że siostra brała castagnus chyba na wysoka.

Moim zdaniem pechol w sam raz :-)

Ja dziś miałam wizytę u gina. Mój dzidziuś waży 268g :-) pooglądaliśmy go z każdej strony. No i lekarz nam pokazał że to DZIEWCZYNKA :-) termin mi się przyspieszył z 06.04.2016 na 01.04. Kolejna wizyta 26 listopada. Zuzik proszę zapisz.

W poniedziałek mam genetyczne ale to u innego lekarza. Mam nadzieje że będzie wszystko ok. Ciekawa jestem czy potwierdzi dziewczynkę :-)

Lumio - pierwszy raz na puregonie? Ja dobrze reagowałam.

Stacy gratki:) dziewuszka♡
Pytałaś o pierwsze ruchy. U mnie pojawily sie w 20 tyg. Po badaniu genetycznym :D dziecko sie wkurzylo na to gniecenie brzucha i mnie skopalo. Ale tak ze brzuch sie ruszal;)Wczesniej nic nie czulam, ale mam łożysko na przedniej scianie i dzialalo jak tlumik;)

Dzisiaj dzwoniła do mnie doktor. We wtorek 17.11 mam echo serca Małej.

Lumia♡♡♡ kciukolce:*

Magda, jak tam?

Marzen kciuki za nieweekendowe owu;)

reklama
Marzeń, a skąd ta myśl, że pecherzyk za mały i nie będzie owu? Na moje to on w poniedziałek bedzie miał około 20mm i bedzie się szykował do pękania, więc idealnie. Dobrze się zapowiada!

Zuzik, ja brałam bromergon na zabicie prolaktyny.

Lumia, zaklinam, by to był dla Ciebie dobry czas :* ktoś też mi kiedyś pomógł w tej sprawie... cieszę się, że @ sie pojawila. Czas start :)

Stacy, gratuluję córeczki :) niech rośnie zdrowo! moje marzenie wielkie...

Niebajko, Magda :***

Do mnie zadzwoniła dziś lekarka. Każe poczekac jeszcze jeden cykl. Transfer planuje na styczeń... ech.

Do góry