reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Byłam dziś wyrwać ósemke:/ 40 min. Lekarz się męczył i musiał skalpelem dziąsło ciąć :( chyba już nigdy nie będę jeść:?
Byłam też na nieplanowanym podglądaniu u gina . Jest pęcherzyk 13 mm . W pon jeszcze mam iść ale chyba owu nie będzie bo coś wolno rośnie jak na 10dc - kurczę same niewiadome .
A co tam u Was?

Marzen, oby jeszcze urósł Twój pęcholek. Poprostu on wie, że w weekend nie mogłabyś mieć IUI i czeka do poniedziałku;-) Póki co, luuuz, bo stres i prolaktyna mogą go blokować.
A właśnie, robicie badanie prolaktyny?

A ja dzisiaj od rana sprzątałam. Tylko co z tego jak mojej roboty nie widać, bo to było głównie porządkowanie...szuflad i zamkniętych szafek:-D
I wiecie co znalazłam? Łapki niedrapki w niebieskie paseczki...Mają chyba z 5 lat! Kupiłam je dawno temu i zupełnie o nich zapomniałam:sorry:

Marzen
Jak ja w 10dc miałabym pęchola 13mm to bym pomslała,że jakiś szybki bil:p hahahhaah Ja jestem dobrej myśli i wierzę ,że urośnie w siłe;-):tak:

Zuzik,
:*

Dziewczynki, a ja melduje,że dzis księżna @ się zjawiła:-D:-) więc od czwartego dnia - czyli niedzieli, zaczynam się kłuć:-) I tu wielki ukłon w kieunku naszej ANIKI , dzięki której w tym miesiacu skorzystam z jej szczęśliwych fiolek puregonu:-):tak:;-):rofl2:
Aniko:*

Lumia niech moc Anikowych fiolek będzie z Tobą :*
Robiłam w kwietniu prolaktyne z ciekawości ale ok była. Wiem że siostra brała castagnus chyba na wysoka.

Moim zdaniem pechol w sam raz :-)

Ja dziś miałam wizytę u gina. Mój dzidziuś waży 268g :-) pooglądaliśmy go z każdej strony. No i lekarz nam pokazał że to DZIEWCZYNKA :-) termin mi się przyspieszył z 06.04.2016 na 01.04. Kolejna wizyta 26 listopada. Zuzik proszę zapisz.

W poniedziałek mam genetyczne ale to u innego lekarza. Mam nadzieje że będzie wszystko ok. Ciekawa jestem czy potwierdzi dziewczynkę :-)

Lumio - pierwszy raz na puregonie? Ja dobrze reagowałam.

Stacy gratki:) dziewuszka♡
Pytałaś o pierwsze ruchy. U mnie pojawily sie w 20 tyg. Po badaniu genetycznym :D dziecko sie wkurzylo na to gniecenie brzucha i mnie skopalo. Ale tak ze brzuch sie ruszal;)Wczesniej nic nie czulam, ale mam łożysko na przedniej scianie i dzialalo jak tlumik;)

Dzisiaj dzwoniła do mnie doktor. We wtorek 17.11 mam echo serca Małej.

Lumia♡♡♡ kciukolce:*

Magda, jak tam?

Marzen kciuki za nieweekendowe owu;)

reklama
Marzeń, a skąd ta myśl, że pecherzyk za mały i nie będzie owu? Na moje to on w poniedziałek bedzie miał około 20mm i bedzie się szykował do pękania, więc idealnie. Dobrze się zapowiada!

Zuzik, ja brałam bromergon na zabicie prolaktyny.

Lumia, zaklinam, by to był dla Ciebie dobry czas :* ktoś też mi kiedyś pomógł w tej sprawie... cieszę się, że @ sie pojawila. Czas start :)

Stacy, gratuluję córeczki :) niech rośnie zdrowo! moje marzenie wielkie...

Niebajko, Magda :***

Do mnie zadzwoniła dziś lekarka. Każe poczekac jeszcze jeden cykl. Transfer planuje na styczeń... ech.

Do góry