niebajka
Fanka BB :)
Kochane chcialam żebyście wiedziały, ze caly czas jestem z Wami sercem, zycze Wam jak najlepiej i nawet jak nie pisze postow to na bieżąco czytam. Nie zawsze moge napisac, nie zawsze tez chce, ale bardzo sie wzruszam na kazda Wasza wiadomosc i postep. Jestescie mi naprawde bardzo bliskie i super z Was kobiety. Nie zapominajcie nigdy o Waszych Mezach, bez których to wszystko nie mogloby sie udać. Czasami nas wkurzaja, zarzucamy ze bas nie rozumieja, inaczej mysla...ale to oni sa najlepszym oparciem i musimy ich bardziej doceniac.
Ja gleboko wierze, ze kazda z nas w koncu doczeka sie swojego szczescia. Jak nie iui to ivf. Jak nie ivf to oa. Ale kazda bedzie tulic swojego dzieciaczka!
Aniko sytyacji w pracy nie zazdroszczę.... obawiałam sie mocno o takie "klimaty" u Ciebie...
Damy Dziewczyny rade! Kto, jak nie my?:*
Całuje Was mocno:**
Ja gleboko wierze, ze kazda z nas w koncu doczeka sie swojego szczescia. Jak nie iui to ivf. Jak nie ivf to oa. Ale kazda bedzie tulic swojego dzieciaczka!
Aniko sytyacji w pracy nie zazdroszczę.... obawiałam sie mocno o takie "klimaty" u Ciebie...
Damy Dziewczyny rade! Kto, jak nie my?:*
Całuje Was mocno:**