reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hahahah moj N idzie w piatek rwac:D ale hurt;)

Smerfeta liczę, ze dowiem się ciekawych i przydatnych rzeczy i bede zadowolona:) z notatek na razie mam tylko torbe..
a tak naprawdę to jeszcze nic nie mam ani dla siebie, ani dla dziecka. Fotelik i jeden kocyk -koniec... trochę sie boje kupowac.

Niebajko :-)

u nas ciągłe myślenie jak zwiększyć szanse. M chciałby cały pakiet KD i dawcy nasienia. napisałam do kliniki i okazuje się że programie który wybraliśmy jest to jedna z opcji do wyboru, więc chyba skorzystamy

aniko aż mi się łzy wcisnęły do oczu. tak się cieszę:-D

Kredko KD=komórki dawczyni

Niebajko 13 tys, w tym jest wszystko, wizyty, badania labo wszelkie które trzeba zrobić przed jak i te w trakcie stymulacji, jak i po transferze, nadzór nad implantacją (muszę dopytać co to jest) wizyta u psychologa. tylko za leki dodatkowo płacimy bo mam refundację.

reklama
Magda no to cena całkiem, calkiem:) ciekawe co to ta kontrola implantacji. No i leki refundowane... to duzo daje... mnie drozej wyszla opieka po transferze niz sama stymulacja:)

Bylam dzisiaj na wizycie. Wszystko ok;) 677gramowy Kurdupel. Cudowne badanie glukozy przede mną. .. slyszalam cos o cytrynie, ze pomaga przetrwac.

Do góry