reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
M26, trzymam kciuki za Twój sukces :*

Beti, bardzo bym chciała, byś miała rację!!

Mizaza, witaj! Życzę, bys szybko doczekała się cudu. Diagnostyka to podstawa, więc cieszę się, że ktoś Ci to zasugerował :)

Beti, od piątku cały czas leżę, wstaje tylko do toalety. Mąż mi nawet jedzenie do łóżka przynosi. Dziś boli mnie trochę brzuch, ale nie skurczowo. Plamienia duzo mniejsze. W piatek nam wizyte i okaze sie, czy Kropek jest nadal z nami...

Więc, maleństwo już urosło do 17 mm :-) serducho bije,uffff!!!!! Jesteśmy w 9 tygodniu, plamienia już prawie przeszły chociaż jak mi pobierał na cytologie to powiedział,że wrażliwe ścianki i że znowu mogę plamić (narazie jest ok). Tsh wysokie bo 3,3 więc dostałam leki i mam brać,luteina dalej zostaje i następna wizyta już w 13 tygodniu czyli 17 listopada :-) Plamienia nie zagrażają bąblowi chociaż jak mówi lekarz wiadomo,że nie jest to normalne,ale póki nie jest gorzej mama nie ma sobie zawracać tym głowy bo dzidzia ma mieć uśmiechniętą mamusie :-)

reklama
Kamisia, bardzo się cieszę z wieści od CIebie! :) Twój Maluch jest bardzo waleczny i rośnie w siłę :) tak trzymajcie! czy dobrze rozumiem, że u Ciebie lekarz nie wykrył żadnego krwiaka i nie wie, skąd to plamienie? czy coś mylę?

Do góry