reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
O nie,nie,nie Beti jestem tu,dopinguje wszystkie i wierzę,że niedługo będą same dobre informacje. To Wy dałyście mi internetowe wsparcie,dobrze mi tu i nie wybieram się nigdzie :-)

reklama
Beti, zanim ja trafię na ciezarowkowe forum, to jeszcze długa droga. Nigdzie się nie wybieram, no i rozumiem, ze mnie nie wyrzucacie? :)
Czytam wszystko na bieżąco i kibicuje bardzo! No i czekam na piątek jak na zbawienie.. dziś czysto i bez bólu.

Magda, ogromnie się cieszę, ze dostałas takie wsparcie! Niby powiedziane w eter, ale jednak... pamietam, jak kiedyś mogą teściowa (nie wtajemniczona) też p ochlebnie wypowiedziała się o ivf i też lżej mi się zrobiło :)

no fakt u mnie to już starcza skleroza wybacz ;-),no i jeszcze Lumia :-)
Aniko ale masz już bliżej niż dalej ,czego Ci z całego serca zyczę!!!! A z tego forum to śie nie wyrzuca ,tylko przygarnia zbłąkane duszyczki :-)

Dzień dobry :)
Ja wiem, że macie mnie już prawo nie pamiętać, bo nie było mnie tu... Nawet nie chcę liczyć jak długo...
Ale zajrzałam właśnie i połknęłam kilka stron ostatnich i...
Aniko, gratuluję baaaaardzo i jeszcze bardziej trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze u Twojego kropeczka! A widzę, że trochę się uspokoiło, więc i ja czekam z Tobą spokojnie do soboty :) Przesyłam milion dzieciowych fluidków :)
Niebajka, gratuluję serdecznie :) bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrze :)
Magda, Kochana, wiesz, jak bardzo Ci kibicuję, często o Tobie myślałam, gdy mnie tu nie było. Wierzę, że już wkrótce nastanie Wasz czas i cieszę się czytając, jaki macie plan :*
Enni, jak u Ciebie?
Smerfeta, mam nadzieję, że z tym przybieraniem na wadze nie stresujesz się za bardzo. Siatki statkami, naprawdę, każde dziecko jest inne. Wiem, bo przerabiałam i przerabiam podobne stresy. Łapanie moczu w woreczek to niezłe wyzwanie. U chłopców podobno łatwiejsze, a namęczyłam się nieźle ;)
Kasik, Smerfeta, podzielcie się jakimiś dzieciowymi historiami :)

Pozostałe Dziewczyny witam i pozdrawiam. Gratuluję tym w ciąży, kibicuję tym co jeszcze przed:)
Super, że to forum wciąż żyje i dalej jest tu taka fajna atmosfera :)

Miłego wieczoru :)

reklama
yoanna kochana nawet nie wiesz jak bardzo ucieszył mnie Twój post. szkoda tylko że nie napisałaś co u Ciebie :-) jak Szymek, przecież to już duży chłopczyk rok i 8 mcy jak ten czas poleciał. pozdrawiam cię ciepło

Do góry